Lipdub maken met Denis

Een video in één lang shot? Een lipdub!

Schitter met z'n alle in een spetterende Lipdub video

Prijs p.p.

€ 39,50

Duur

2 uur

Deelnemers

8-20

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Video

Schitter met z'n alle in een spetterende Lipdub video

Een lipdub is een leuke manier om je team, je bedrijf of de bride to be tijdens een vrijgellenfeest te laten stralen in een video.  Hoi, mijn naam is Denis en tijdens deze workshop lipdub begeleid ik jullie bij het maken van een te gekke lipdub van jullie favoriete nummer. Iedereen kan meed...

Een lipdub is een leuke manier om je team, je bedrijf of de bride to be tijdens een vrijgellenfeest te laten stralen in een video.  Hoi, mijn naam is Denis en tijdens deze workshop lipdub begeleid ik jullie bij het maken van een te gekke lipdub van jullie favoriete nummer. Iedereen kan meedoen, je hoeft voor deze workshop geen zang of dans talent te hebben. 

Allereerst moet er natuurlijk een nummer worden gekozen waar de workshop lipdub op gebaseerd is. De taken worden verdeeld, wie staat waar, wie neemt welk deel van het nummer voor zijn rekening. Vervolgens moet de locatie worden bekeken. Waar kan worden gefilmd en vanuit welke hoek kan dat het beste? Dan volgt het instuderen van het nummer en uiteindelijk is het showtime. Daarna moet de film natuurlijk worden gemonteerd binnen één week stuur ik jullie te gekke video zodat jullie het overal kunnen laten zien.

De lipdub workshop verzorg ik overal bij jullie op locatie door heel Nederland en België. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Herrinering op beeld
 • Liedje naar keus
 • Fun

Wat is inbegrepen?

 • Proffesionele edit
 • Hoedjes
 • Shawls
 • Muziekinstalatie

Dit kun je verwachten

Veelgestelde vragen

Kan de workshop ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Binnen hoe lang ontvangen wij de videoclip?

Ik streef ernaar om de videoclip binnen één week gemonteerd en verstuurd te hebben. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de videoclip op dezelfde dag te monteren.

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de workshop?

Nee, al mijn workshops zijn inclusief alle materialen en middelen.

Profielfoto van Denis

2 jaar actief

Denis

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Denis! Ik ben al van jongs af aan een allround creatieveling met een grote passie voor audiovisuele vormgeving. Het maken van videoproducties is ooit begonnen als een leuke hobby...

Profiel

Telefoonnummer
0642073225

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/een-video-in-één-lang-shot-een-lipdub-5336e&ref=7

17 recensies

Denis scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • IL
  Ilse Daems
  4.5/5

  Zei: "Erg enthousiast"
  Ik wou maar even laten weten dat men erg enthousiast was over de graffiti workshop gisteren in Dendermonde. Altijd leuk om te horen toch? Misschien tot een volgende keer.

  Ontdek deze activiteit
 • VA
  Vanessa Put
  5.0/5

  Zei: "Schitterend"
  Hey Denis, Ik heb de clip bekeken, het is om het in 1 woord te zeggen : SCHITTEREND Echt waar, kei goed gedaan! Die stukken zwart wit daartussen en dan met die oudjes op de bank! Gewoon prachtig om te zien! Jij bent geweldig. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten, voor ons, maar vooral voor onze belgische Marilyn BEDANKT! Vanessa

  Ontdek deze activiteit
 • SO
  Sofie
  5.0/5

  Zei: "Schitterend resultaat"
  Wat een schitterend resultaat! Super! Ikzelf heb geen foto's, maar ik vraag het eventjes rond en van zodra ik er heb, stuur ik ze door.

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.