Theatersport met Jairsingho

Haal alles uit jezelf door middel van Theater

Leer je creativiteit ontdekken en vertrouw op je eigen ideeën

Prijs p.p.

€ 27,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 8 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Podiumkunst

Leer je creativiteit ontdekken en vertrouw op je eigen ideeën

Op zoek naar een originele workshop voor bijvoorbeeld een teamuitje? Denk dan eens aan de workshop Theatersport! Mijn naam is Jairsingho en ik neem jullie mee in de wereld van improviseren op het podium: de ideale manier om aan je zelfvertrouwen te werken en eens out of the box te denken. Laat j...

Op zoek naar een originele workshop voor bijvoorbeeld een teamuitje? Denk dan eens aan de workshop Theatersport! Mijn naam is Jairsingho en ik neem jullie mee in de wereld van improviseren op het podium: de ideale manier om aan je zelfvertrouwen te werken en eens out of the box te denken. Laat je creativiteit de vrije loop en je hebt gegarandeerd een geslaagde middag!

We starten de workshop theatersport met een leuke en interactieve warming-up om jullie lekker los te krijgen. Vervolgens gaan we aan de slag met allerlei leuke improvisatieoefeningen. Tijdens deze workshop leer ik jullie wat theatersport inhoudt en hoe je het beste kan omgaan met improvisatie. Door de oefeningen krijgen jullie zelfvertrouwen en zie je misschien wel kanten van jezelf en anderen die je nog niet kende. Jullie worden losgelaten in de wereld van creativiteit, lol en leuke ideeën! Tijdens de oefeningen ligt het accent op specifieke improvisatietechnieken zoals: zonder idee op het toneel durven staan, het accepteren van andermans ideeën, positief zijn, jezelf in gevaar durven begeven en in het hier en nu durven spelen. Tot slot worden de verschillende oefeningen dan verwerkt in een optreden en uiteindelijk is iedereen een keer het middelpunt geweest. Wedden dat je terugkijkt op een leuke en inspirerende workshop?

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Laagdrempelig
  • Fun
  • Energiek
  • Improviseren

Wat is inbegrepen?

  • Presentatie
  • Oefeningen

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Oosterhoutseweg 89 , Breda

Profielfoto van Jairsingho

Sinds kort actief

Jairsingho

Over de aanbieder

Ik kwam er al op héél jonge leeftijd achter dat ik een enorme passie heb voor dans en muziek, wat zich vertaalt in talent. Mijn Portuguese en Antilliaanse roots leveren een...

Profiel

Telefoonnummer
0655569527

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/haal-alles-uit-jezelf-door-middel-van-theater-35008&ref=1081

0 recensies

Jairsingho heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.