Smartphone Fotografie met Denis

Haal het maximale uit je Smartphone

Maak van je smartphone een professionele fotocamera!

Prijs p.p.

€ 27,50

Duur

2 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Fotografie

Maak van je smartphone een professionele fotocamera!

Je hebt vast wel eens gezien dat je met moderne smartphones prachtige foto’s kunt maken. Maar hoe doet iedereen dat? Hoi, mijn naam is Denis en tijdens deze smartphone fotografie workshop leer ik jullie de tofste tips & tricks om als een professioneel fotograaf te werk te gaan. Ik leer...

Je hebt vast wel eens gezien dat je met moderne smartphones prachtige foto’s kunt maken. Maar hoe doet iedereen dat? Hoi, mijn naam is Denis en tijdens deze smartphone fotografie workshop leer ik jullie de tofste tips & tricks om als een professioneel fotograaf te werk te gaan. Ik leer jullie de basistechnieken van fotografie, maar vertel jullie ook alles over de instellingen van de telefoon. Je zult versteld staan wat voor toffe foto’s je zelf kunt maken!

We beginnen de workshop met een korte kennismaking en een introductie over smartphone fotografie. Afhankelijk van de vorm van de workshop is het mogelijk dat er bepaalde apps geïnstalleerd moeten worden. Daarna nemen we op een interactieve manier de basistechnieken door en probeer ik je zo veel mogelijk praktische tips mee te geven. Wanneer alles duidelijk is en de apps geïnstalleerd zijn, is het tijd om aan de slag te gaan met het maken van foto's. Het liefst gaan we hiervoor natuurlijk naar buiten! Als de foto's gemaakt zijn, is het tijd om de eindresultaten te presenteren. Dit kan aan elkaar, met behulp van een laptop en/of beamer. Maar dit zou natuurlijk ook kunnen door de foto’s te uploaden naar sociale media. Je zult versteld staan van het eindresultaat!

Deze workshop verzorg ik door heel Nederland & België op locatie naar keus.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Haal het beste uit jouw telefoon
 • Leuk om een stad/omgeving te ontdekken

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Oosterhoutseweg 89, Breda

Veelgestelde vragen

Kan de workshop ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de workshop?

Nee, al mijn workshops zijn inclusief alle materialen en middelen.

Profielfoto van Denis

1 jaar actief

Denis

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Denis! Ik ben al van jongs af aan een allround creatieveling met een grote passie voor audiovisuele vormgeving. Het maken van videoproducties is ooit begonnen als een leuke hobby...

Profiel

Telefoonnummer
0642073225

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/haal-het-maximale-uit-je-smartphone-5b97f&ref=1205

17 recensies

Denis scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • IL
  Ilse Daems
  4.5/5

  Zei: "Erg enthousiast"
  Ik wou maar even laten weten dat men erg enthousiast was over de graffiti workshop gisteren in Dendermonde. Altijd leuk om te horen toch? Misschien tot een volgende keer.

  Ontdek deze activiteit
 • VA
  Vanessa Put
  5.0/5

  Zei: "Schitterend"
  Hey Denis, Ik heb de clip bekeken, het is om het in 1 woord te zeggen : SCHITTEREND Echt waar, kei goed gedaan! Die stukken zwart wit daartussen en dan met die oudjes op de bank! Gewoon prachtig om te zien! Jij bent geweldig. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten, voor ons, maar vooral voor onze belgische Marilyn BEDANKT! Vanessa

  Ontdek deze activiteit
 • SO
  Sofie
  5.0/5

  Zei: "Schitterend resultaat"
  Wat een schitterend resultaat! Super! Ikzelf heb geen foto's, maar ik vraag het eventjes rond en van zodra ik er heb, stuur ik ze door.

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.