Live Looping met Clint

Ik leer je graag de technieken van het live muziek maken met loops

Experimenteren met de loop station om je eigen beat te creëren

Prijs p.p.

€ 28,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Audio Instrumenten

Experimenteren met de loop station om je eigen beat te creëren

Hallo, ik ben Clint en ik verzorg workshops Live Looping. Ik doe dit met veel plezier, want Live Looping is ontzettend leuk. Tijdens de workshop laat ik jullie oefenen met een instrument dat de loop station heet en gaan jullie experimenteren met verschillende sounds. De bedoeling hiervan...

Hallo, ik ben Clint en ik verzorg workshops Live Looping. Ik doe dit met veel plezier, want Live Looping is ontzettend leuk. Tijdens de workshop laat ik jullie oefenen met een instrument dat de loop station heet en gaan jullie experimenteren met verschillende sounds. De bedoeling hiervan is om een toffe, eigen beat te maken. Ik ga ervoor zorgen dat jullie het bespelen van de loop station onder de knie krijgen en dat jullie kennis opdoen over ritme en beats. Zijn jullie er klaar voor om met zijn allen een beat te creëren?

We beginnen de workshop met een introductie waar ik jullie alle ins en outs meegeef over live looping. Hierna laat ik jullie een aantal voorgeselecteerde liedjes horen die wij zullen analyseren. Hoeveel instrumenten herkennen jullie en hoe zit het met het tempo? Dit checken wij gezamenlijk in het eerste deel van de workshop.  Nadat de track is geanalyseerd gaan wij aan de slag met het maken van een muziek patroon. In groepsverband gaan wij een beat creëren. Dit doen we laag over laag met een keyboard, uiteraard assisteer ik jullie hierbij. Nadat wij alle instrumentale lagen in de beat verwerkt hebben gaan we ook nog aan de slag met vocalen. Aan het einde van de workshop zullen we naar één geheel toe werken dat jullie na de workshop als mp3 overal kunnen laten horen.

De workshop live looping verzorg ik bij jullie op locatie door heel Nederland en België. Het enige waar jullie voor moeten zorgen is een ruimte met tafels en stoelen, ik zorg voor de rest. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Fun
 • Bij mij op locatie in Breda
 • Bij jullie op locatie door heel NL en BE
 • Grote groepen korting

Wat is inbegrepen?

 • Loopstation
 • Speakers
 • Microfoons

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda Centrum

Veelgestelde vragen

Kan de workshop live looping ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de workshop?

Nee, al mijn workshops zijn inclusief alle materialen en middelen.

Profielfoto van Clint

Sinds kort actief

Clint

Over de aanbieder

Ik wil iedereen meegeven dat je mag durven! Durven om jezelf te vertrouwen, voor jezelf op te komen en jezelf te laten zien. Dat iedereen geweldig is, maar dat jij bepaalt of mensen dit mogen...

Profiel

Telefoonnummer
0642822804

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/ik-leer-je-graag-de-technieken-van-het-live-muziek-maken-met-loops-9be4a&ref=1180

8 recensies

Clint scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • DE
  Debby de Turck
  5.0/5

  Zei: "Iedereen heeft ervan genoten"
  Bij deze wens ik even te melden dat de workshop van afgelopen zaterdag super was ! Goede communicatie op voorhand nav file Leuke intro Leuke dans (al gaan we nog heel erg moeten oefenen om dit er deftig te laten uitzien in september op de trouw !) Iedereen heeft ervan genoten !! Bedankt (en vooral voor onze choreograaf Clint ) ! Ik raad jullie zeker aan bij vrienden.

  Ontdek deze activiteit
 • CR
  Crisje Traats
  5.0/5

  Zei: "Laaiend enthousiast over de dansworkshops"
  Via deze weg wil ik jou enorm bedanken voor de leuke dag! Zowel de leerlingen als collega's waren laaiend enthousiast over de dansworkshops!

  Ontdek deze activiteit
 • SO
  Sofie
  4.5/5

  Zei: "De workshop was enorm leuk!"
  Beste De workshop was enorm leuk!! We zijn allemaal heel benieuwd naar het resultaat. Weet jij wanneer de video klaar zou zijn? Alvast bedankt, Sofie

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.