Beatcreating met Mahir

Ik leer je graag hoe je zelf de tofste beats kunt produceren!

Alle ins en outs voor het produceren van een eigen track

Prijs p.p.

€ 50,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-20

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Instrumenten

Alle ins en outs voor het produceren van een eigen track

Altijd al gedacht hoe zit een nummer in elkaar en wat zijn de basiselementen van een muziek productie? Dankzij de technologie van vandaag kan iedereen de basis skils leren om te produceren. Wanneer jullie de skills, richtlijnen en de productie software onder de knie hebben zijn jullie niet meer ...

Altijd al gedacht hoe zit een nummer in elkaar en wat zijn de basiselementen van een muziek productie? Dankzij de technologie van vandaag kan iedereen de basis skils leren om te produceren. Wanneer jullie de skills, richtlijnen en de productie software onder de knie hebben zijn jullie niet meer te stoppen en gaan beats als warme broodjes over de toonbank! 

Mijn naam is Mahir en ik verzorg toffe muzikale beatcreating workshops waarbij jullie gaan experimenteren met samples, ritmes, en equilizers in een professionele producers software genaamd fruityloops.  Het is een gezellige en toegankelijke workshop voor alle niveaus, zowel jong als oud en kan op maat gemaakt worden voor iedere gelegenheid

Tijdens de workshop zoomen we in op de belangrijkste vaardigheden, termen, handigheden en kenmerken van het produceren zoals tempo, editen, sounds, structuur en de arrangement van een nummer. Afhankelijk van het door jullie gekozen muziekstijl begeleid ik jullie door het proces. 

Gaandeweg gaan jullie zelf een nummer opstellen en hetgeen wat jullie geleerd hebben uitoefenen in het programma. Wanneer iedereen zover is gaan we een stapje verder en leren we een nummer afmixen, het levelen van alle frequenties waardoor de productie een vollere en professionele sound krijgt. 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Eindresultaat direct na de workshop
 • Interactief
 • Leerzaam

Wat is inbegrepen?

 • Mobiele studio
 • Software

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Oosterhoutseweg, Breda

Profielfoto van Mahir

12 jaar actief

Mahir

5.00 3
Over de aanbieder

Hoi, ik ben Mahir!  Ik ben geboren en getogen in het bourgondische Breda en verzorg al meer dan 10 jaar leuke creatieve en muzikale workshops voor allerlei gelegenheden. Mijn vrienden...

Profiel

Telefoonnummer
0642115512

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/ik-leer-je-graag-hoe-je-zelf-de-tofste-beats-kunt-produceren-19e63&ref=1175

3 recensies

Mahir scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • LI
  Linda Hens
  5.0/5

  Zei: "Fun en zeer goed "aan elkaar gepraat""
  Iedereen heeft enorm genoten van de workshop. Veel lovende complimenten. Een dikke pluim voor Mahir die dit gegeven hebben, het was fun en zeer goed "aan elkaar gepraat". Ook het concept werd goed uitgewerkt.

  Ontdek deze activiteit
 • SA
  Sabine Casano
  5.0/5

  Zei: "In de wolken"
  Eerst en vooral wens ik jullie te bedanken voor de schitterende animatie afgelopen zaterdag. Mahir deed dit super en de kinderen waren in de wolken. Ik poste een FB bericht. Indien gewenst mogen jullie dit delen op jullie pagina.

  Ontdek deze activiteit
 • BU
  Bureau voor Reuring
  5.0/5

  Zei: "Ene groot succes"
  Het evenement van ING was ene groot succes. De gasten waren erg enthousiast, ook over de RAP-workshop. Dank voor de bijdrage hieraan! Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!

  Ontdek deze activiteit
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.