Graffiti met Denis

Graffiti voor jong en oud!

Op locatie of aan huis, door heel Nederland en België!

Prijs p.p.

€ 42,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

8-100

Leeftijd

10 t/m 100 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

Op locatie of aan huis, door heel Nederland en België!

Altijd al eens als een echte kunstenaar met graffiti aan de slag willen gaan? Hallo mijn naam is Denis en tijdens een leuke graffiti workshop laat ik jullie graag zien hoe je met enkele basis skills een toffe graffiti kunstwerk kunt maken. In deze graffiti workshop geef ik jullie allerlei ha...

Altijd al eens als een echte kunstenaar met graffiti aan de slag willen gaan? Hallo mijn naam is Denis en tijdens een leuke graffiti workshop laat ik jullie graag zien hoe je met enkele basis skills een toffe graffiti kunstwerk kunt maken. In deze graffiti workshop geef ik jullie allerlei handige tips and tricks om als een echte pro te werk te gaan. Je zult versteld staan van het eindresultaat!

We beginnen de workshop met een kort vragenrondje over wat graffiti nou daadwerkelijk is en wat er allemaal bij komt kijken. Daarna nemen we op een interactieve manier de basistechnieken door waarbij mijn doel is je zo veel mogelijk praktische tips mee te geven. Als de technieken voor iedereen duidelijk zijn, gaan we aan de slag met het maken van een schets. Ik leg jullie uit hoe het gehele vlak optimaal benut kan worden en denk mee in het zo duidelijk mogelijk overbrengen van jouw boodschap. Vervolgens ontvangen jullie van mij beschermende kleding (ook leuk voor wat toffe foto’s!). En dan… kunnen we echt aan de slag! Terwijl jullie druk bezig zijn met het spuiten, loop ik rond om jullie waar nodig te helpen of tips te geven. Aan het einde van de workshop hebben jullie je eigen boodschap vertaald in een origineel graffiti-kunstwerk, dat je uiteraard mee naar huis mag nemen!

De workshop graffiti verzorg ik overal bij jullie op locatie door heel Nederland en België. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze Workshop zo uniek?

 • Bezorgservice
 • Street culture
 • Grote groepen korting
 • Mogelijk door heel NL & BE

Wat is inbegrepen?

 • Spuitbussen
 • Canvas panelen
 • Beschermende kleding
 • Locatie wordt afgedekt

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.25 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda Oosterhoutseweg

Veelgestelde vragen

Kan de workshop ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Moeten wij zelf nog iets voorzienvoor de workshop?

Nee, al mijn workshops zijn inclusief alle materialen en middelen.

Ik heb thuis geen ruimte, kunnen we de workshop ook ergens anders houden?

Mocht je zelf geen ruimte hebben dan kan ik altijd mijn vaste locatie partners benaderen. De kosten voor een locatie liggen tussen de €50 en de €150. Het is ook mogelijk om een workshop in de openbare ruimte te houden. Dit kan bijvoorbeeld op een legale graffiti vrijplaats, een park of bij slecht weer onder een brug of viaduct. Hier zitten dan natuurlijk geen kosten aan verbonden. :)

Profielfoto van Denis

3 jaar actief

Denis

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Denis! Ik ben al van jongs af aan een allround creatieveling met een grote passie voor audiovisuele vormgeving. Het maken van videoproducties is ooit begonnen als een leuke hobby...

Profiel

Telefoonnummer
0642073225

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leer-de-fijne-kneepjes-van-het-graffiti-spuiten-van-een-pro-a2223&ref=48

17 recensies

Denis scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • IL
  Ilse Daems
  4.5/5

  Zei: "Erg enthousiast"
  Ik wou maar even laten weten dat men erg enthousiast was over de graffiti workshop gisteren in Dendermonde. Altijd leuk om te horen toch? Misschien tot een volgende keer.

  Ontdek deze activiteit
 • VA
  Vanessa Put
  5.0/5

  Zei: "Schitterend"
  Hey Denis, Ik heb de clip bekeken, het is om het in 1 woord te zeggen : SCHITTEREND Echt waar, kei goed gedaan! Die stukken zwart wit daartussen en dan met die oudjes op de bank! Gewoon prachtig om te zien! Jij bent geweldig. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten, voor ons, maar vooral voor onze belgische Marilyn BEDANKT! Vanessa

  Ontdek deze activiteit
 • SO
  Sofie
  5.0/5

  Zei: "Schitterend resultaat"
  Wat een schitterend resultaat! Super! Ikzelf heb geen foto's, maar ik vraag het eventjes rond en van zodra ik er heb, stuur ik ze door.

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.