DJ met Mahir

Leer de leukste DJ skills op een Pioneer draaitafel

Spin en mix de leukste liedjes aan elkaar

Prijs p.p.

€ 44,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-40

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Audio Instrumenten

Spin en mix de leukste liedjes aan elkaar

Vind je het zo bijzonder wat een DJ vandaag de dag allemaal kan? Zou je niets liever willen dan weten wat deze muzikale genieën precies doen? Volg dan mijn DJ workshop en ik laat het jullie zien! Mijn naam is Mahir en ik neem jullie graag mee in de wereld van een DJ. Hoe gaan ze te werk?&nb...

Vind je het zo bijzonder wat een DJ vandaag de dag allemaal kan? Zou je niets liever willen dan weten wat deze muzikale genieën precies doen? Volg dan mijn DJ workshop en ik laat het jullie zien! Mijn naam is Mahir en ik neem jullie graag mee in de wereld van een DJ. Hoe gaan ze te werk?  Wat doen al die knopjes? Al deze vragen geef ik antwoord op. Zo weten jullie binnen een mum van tijd precies wat er bij het beroep van DJ komt kijken!

We beginnen met een vragenrondje om even kort te bespreken wat de DJ workshop inhoudt en wat er allemaal bij dit muzikale beroep speelt. Vervolgens gaan we samen kijken hoe je verschillende muziek effecten kan gebruiken om alles feilloos aan elkaar te koppelen. Zo leggen we een belangrijke basis waar we vervolgens op voort kunnen bouwen. Je leert hoe je muziek met elkaar mixt en hoe je alles aan elkaar koppelt. Aan het einde van deze workshop zijn julllie in staat om helemaal zelf je kunsten te vertonen. Nieuwe DJ's zijn geboren!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Fun gehalte
 • Interactief
 • Grote groepen korting

Wat is inbegrepen?

 • Pioneer draaitafels

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.25 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda Centrum

Profielfoto van Mahir

14 jaar actief

Mahir

5.00 3
Over de aanbieder

Hoi, ik ben Mahir!  Ik ben geboren en getogen in het bourgondische Breda en verzorg al meer dan 10 jaar leuke creatieve en muzikale workshops voor allerlei gelegenheden. Mijn vrienden...

Profiel

Telefoonnummer
0642115512

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leer-de-leukste-dj-skills-op-een-pioneer-draaitafel-6dd52&ref=1100

3 recensies

Mahir scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • LI
  Linda Hens
  5.0/5

  Zei: "Fun en zeer goed "aan elkaar gepraat""
  Iedereen heeft enorm genoten van de workshop. Veel lovende complimenten. Een dikke pluim voor Mahir die dit gegeven hebben, het was fun en zeer goed "aan elkaar gepraat". Ook het concept werd goed uitgewerkt.

  Ontdek deze activiteit
 • SA
  Sabine Casano
  5.0/5

  Zei: "In de wolken"
  Eerst en vooral wens ik jullie te bedanken voor de schitterende animatie afgelopen zaterdag. Mahir deed dit super en de kinderen waren in de wolken. Ik poste een FB bericht. Indien gewenst mogen jullie dit delen op jullie pagina.

  Ontdek deze activiteit
 • BU
  Bureau voor Reuring
  5.0/5

  Zei: "Ene groot succes"
  Het evenement van ING was ene groot succes. De gasten waren erg enthousiast, ook over de RAP-workshop. Dank voor de bijdrage hieraan! Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!

  Ontdek deze activiteit
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.