Schilderen met Ilona

Lekker "crea bea" met het maken van je eigen powertex kunstwerk.

Leuk voor creatievelingen! Breng je idee tot leven en geef het een mooie plekje.

Prijs p.p.

€ 38,-

Duur

2,5 uur

Deelnemers

3-8

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Schilderkunst

Leuk voor creatievelingen! Breng je idee tot leven en geef het een mooie plekje.

Het is een workshop waar jullie geen genoeg van kunnen krijgen! Samen gaan jullie een eigenzinnige  item maken van een zelfbedachte idee of uit een bestaande vorm met een textiel verharder.  Powertext werkt ontspannen terwijl jullie opgaan in het proces en de creaties steeds meer vo...

Het is een workshop waar jullie geen genoeg van kunnen krijgen! Samen gaan jullie een eigenzinnige  item maken van een zelfbedachte idee of uit een bestaande vorm met een textiel verharder. 

Powertext werkt ontspannen terwijl jullie opgaan in het proces en de creaties steeds meer vorm krijgen. 

Vieren jullie een jubileum, bedrijfsuitje, speciale dagje uit met vrienden en familie, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, cultuurdag met school? Jong en oud, iedereen kan er veel plezier van hebben! 

Powertex is een textiel verharder wat we gaan toepassen op verschillende materialen, structuren en lappen stof zoals kant. De combinatie van textiel verharder en de manier waarop jullie de stoffen plaatsen ontstaat er een vorm. Ik sta jullie bij in het proces met tips en hoe het tot een mooi en stevige decoratie komt.  De textiel verharder bestaat uit de kleuren groen, grijs, ivoor wit, groen en terra waardoor jullie creaties een tijdloze, moderne, brocante of rustige look krijgen. Naast een robuuste en rauwe look kunnen jullie ook kiezen voor een luxe afwerking door het toepassen van glanspoeder.  Ik zou zeggen; verstand op nul en we gaan heerlijk aan de slag met de handen! 

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Profielfoto van Ilona

Sinds kort actief

Ilona

Over de aanbieder

Hoi! Mijn naam is Ilona en ik verwelkom jullie allemaal in mijn wereld van creatieve uitspattingen en uitdagingen. Waar ik als creatief bijtje mijn grenzen verleg en iedereen een onvergetelijke...

Profiel

Telefoonnummer
0620202951

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/lekker-crea-bea-met-het-maken-van-je-eigen-powertex-kunstwerk-37a4f&ref=1072

0 recensies

Ilona heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.