Light Graffiti met Dwayne

Light graffiti: een unieke ervaring!

Maak een kunstwerk met… licht!

Prijs p.p.

€ 21,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-25

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Fotografie

Maak een kunstwerk met… licht!

Ben je op zoek naar een originele, niet-alledaagse workshop? Dan is de workshop light graffiti misschien wel wat voor jullie! Hoi, mijn naam is Dwayne, en tijdens deze workshop laat ik jullie zien hoe je met licht kunt tekenen en zo prachtige kunstwerken kunt maken! Creëer de tofste foto&rs...

Ben je op zoek naar een originele, niet-alledaagse workshop? Dan is de workshop light graffiti misschien wel wat voor jullie! Hoi, mijn naam is Dwayne, en tijdens deze workshop laat ik jullie zien hoe je met licht kunt tekenen en zo prachtige kunstwerken kunt maken! Creëer de tofste foto’s zónder Photoshop te gebruiken!. 

We beginnen de workshop met een uitleg van wat light graffiti nou eigenlijk is. Hoe werkt het en wat is er allemaal mogelijk? Dan neem ik op een interactieve manier met jullie de basistechnieken door. Ik deel leuke tips en trucs met jullie waarmee je tot een leuk eindresultaat kunt komen. Wanneer de technieken voor iedereen duidelijk zijn gaan we aan de slag met het maken van een schets op papier. Ik laat jullie zien hoe je bepaalde vormen en patronen uit je schets kunt gaan creëren. Wanneer het gewenste ontwerp op papier staat, dan kan het echte werk beginnen: licht uit, zaklampen aan! Voor de camera ga je aan de slag met het uitwerken van jouw schets. Je zult zien dat je door het gebruik van een langere sluitertijd de tofste dingen kunt maken! Tip: boek ook de fotoprinter erbij, zodat je jullie kunstwerken ook daadwerkelijk mee naar huis kunt nemen!

Deze workshop light graffiti verzorg ik door heel Nederland en België gewoon bij jullie op locatie. Het enige wat jullie hiervoor dienen te verzorgen is een donkere ruimte verder neem ik alle nodige spullen mee. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Eigen kunstwerk maken
  • Creatief bezig zijn
  • Leert veel over fotografie

Wat is inbegrepen?

  • Professionele camera's
  • Lampjes

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda, Oosterhoutseweg 89

Profielfoto van Dwayne

Sinds kort actief

Dwayne

Over de aanbieder

Mijn creativiteit is mijn passie en brandstof waarmee ik in volle vaart altijd mijn hart volg. En via die weg wil ik andere graag motiveren en inspireren. Ik heb me altijd gericht op...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/light-graffiti-een-unieke-ervaring-afe24&ref=1208

0 recensies

Dwayne heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.