Light Graffiti met Jairsingho

Maak bijzondere creaties met behulp van licht

Lichten uit en lampjes gereed

Prijs p.p.

€ 19,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

8-30

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Fotografie

Lichten uit en lampjes gereed

Hallo mijn naam is Jairsingho en bij mij is de workshop light graffiti workshop echt een feestje. Ben je altijd al stiekem jaloers geweest op die prachtige graffiti kunstwerken die je soms zomaar ergens buiten tegenkomt en wil je jouw boodschap ook wel eens op die manier uitdragen? Je hoeft niet...

Hallo mijn naam is Jairsingho en bij mij is de workshop light graffiti workshop echt een feestje. Ben je altijd al stiekem jaloers geweest op die prachtige graffiti kunstwerken die je soms zomaar ergens buiten tegenkomt en wil je jouw boodschap ook wel eens op die manier uitdragen? Je hoeft niet in het donker op pad met een spuitbus met verf om ergens illegaal je kunsten te vertonen. Maak een light graffiti kunstwerk op het scherm en laat je creativiteit zien.

Tijdens de workshop light graffiti ga je uiteraard eerst aan de slag met het maken van je eigen ontwerp. Dit zet je als schets op papier zodat je straks weet wat je wilt gaan maken. Als de schets klaar is bepaal je welke kleuren je daarvoor wilt gebruiken. Als iedereen een ontwerp heeft gemaakt is het showtime. Het licht gaat uit en de lampjes gaan aan. Nu mag iedereen aan de slag om zijn eigen creatie op het scherm te zetten en zien we hoe de ontwerpen tot leven komen! 

Deze workshop verzorg ik bij jullie op locatie door heel Nederland en België. Het enige waar jullie voor moeten zorgen is een donkere ruimte voor de vetste creaties. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Creatief
  • Teambuilding
  • Uniek
  • Leerzaam

Wat is inbegrepen?

  • Camera
  • Statief
  • Zaklampen
  • Achtergronddoek

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Oosterhoutseweg 89 , Breda

Profielfoto van Jairsingho

Sinds kort actief

Jairsingho

Over de aanbieder

Ik kwam er al op héél jonge leeftijd achter dat ik een enorme passie heb voor dans en muziek, wat zich vertaalt in talent. Mijn Portuguese en Antilliaanse roots leveren een...

Profiel

Telefoonnummer
0655569527

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-bijzondere-creaties-met-behulp-van-licht-46935&ref=1141

0 recensies

Jairsingho heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.