Schilderen met Ilona

Maak gewoon iets moois voor jezelf, tijdens deze schilderworkshop.

Haal de kunstenaar injezelf naar boven!

Prijs p.p.

€ 29,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-40

Leeftijd

8 t/m 90 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Schilderkunst

Haal de kunstenaar injezelf naar boven!

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, teambuilding of naar een invulling om samen met vrienden, vriendinnen of familie iets gezelligs te doen (in de buurt van Breda)? Dan is de schilderworkshop echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen - of j...

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, teambuilding of naar een invulling om samen met vrienden, vriendinnen of familie iets gezelligs te doen (in de buurt van Breda)? Dan is de schilderworkshop echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen - of je nu wel of geen ervaring hebt met verf, kwasten en een wit doek - met iets moois en persoonlijks naar huis gaat.

Onder het genot van een lekker hapje en drankje of kopje koffie of thee met iets lekkers in een gezellige ambiance maak je je eigen of een gezamenlijk kunstwerk. Gewoon iets moois voor jezelf, wat past in je interieur of je werkplek of om cadeau te geven, wat je maar wilt, jij bepaalt; abstract, landschap, je huisdier, Dikke Dames of elk ander thema, alles kan! Samen maken we een schilderij op maat.

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Profielfoto van Ilona

Sinds kort actief

Ilona

Over de aanbieder

Hoi! Mijn naam is Ilona en ik verwelkom jullie allemaal in mijn wereld van creatieve uitspattingen en uitdagingen. Waar ik als creatief bijtje mijn grenzen verleg en iedereen een onvergetelijke...

Profiel

Telefoonnummer
0620202951

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-gewoon-iets-moois-voor-jezelf-tijdens-deze-schidlerworkshop-a618d&ref=1071

0 recensies

Ilona heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.