Graffiti met Mohamed

Maak je eigen Graffiti kunstwerk tijdens deze Street Art Experience!

Laat je inspireren! En maak jouw eigen prachtige kunstwerk!

Prijs p.p.

€ 44,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

Max. 10

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

Laat je inspireren! En maak jouw eigen prachtige kunstwerk!

In de stijl van Banksy gaan jullie een kleurrijke graffiti kunstwerk maken op canvasdoeken. We beginnen de workshop graffiti met een leuk en interactieve demonstratie waarin ik jullie alle technieken en basisprincipes zal leren om met spuitbussen een super tof kunstwerk te maken. Na de ...

In de stijl van Banksy gaan jullie een kleurrijke graffiti kunstwerk maken op canvasdoeken. We beginnen de workshop graffiti met een leuk en interactieve demonstratie waarin ik jullie alle technieken en basisprincipes zal leren om met spuitbussen een super tof kunstwerk te maken.

Na de introductie begint dan echt de fun. Nadat er natuurlijk eerst is nagedacht over het ontwerp en de boodschap, gaan jullie met de spuitbussen aan de slag. Natuurlijk loop ik rond en ondersteun ik jullie hierin zodat iedereen ook echt met een fantastisch en uniek eindresultaat eindigt. 

Uiteraard is het mogelijk om individueel aan de slag te gaan, maar is het ook mogelijk om samen één groot kunstwerk te maken.

De workshop graffiti verzorg ik door heel Nederland en België gewoon bij jullie op locatie. Ik zorg ervoor dat alles goed afgedekt is zodat er helemaal niets vies kan worden.

Goed om te weten

Wat maakt deze Workshop zo uniek?

 • Altijd maatwerk
 • Voor jong en oud
 • Grote groepen korting
 • Mogelijk door heel NL en BE

Wat is inbegrepen?

 • Spuitbussen
 • Canvasdoekken
 • Beschermende kleding
 • Locatie wordt afgedekt

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda

Profielfoto van Mohamed

15 jaar actief

Mohamed

Over de aanbieder

Hi, Ik ben Mohamed! Ik ben 32 jaar en woon in het prachtige Etten-leur. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen met mij gezin, leuke restaurants bezoeken en van stadsfotografie. Sinds jongs af...

Profiel

Telefoonnummer
0625495693

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-je-eigen-graffiti-kunstwerk-tijdens-deze-street-art-experience-cac76&ref=47

10 recensies

Mohamed scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • MA
  Marie-Sofie
  5.0/5

  Zei: "Nogmaals bedankt voor uw tijd en enthousiasme!"
  Beste Mohamed, We hebben ons ongelooflijk geamuseerd met de graffiti workshop, iedereen vond het de max, in het bijzonder Delphine die niet goed wist wat ze moest verwachten. Je had de groep goed mee en we hebben meer mogen doen dat we hadden durven verwachten - het feit dat haar naam op een muur in Gent staat is iets waar Delphine nog jaren over zal spreken! Ik denk trouwens dat onze kunstwerken tentoon zullen gesteld worden tijdens haar trouwfeest! Nogmaals bedankt voor uw tijd en enthousiasme!

  Ontdek deze activiteit
 • DA
  Daan Kuiper
  5.0/5

  Zei: "Goed geregeld en erg leuk om te doen"
  Hi Mohamed, Wij hebben gister genoten van de dag! De workshops waren goed geregeld en erg leuk om te doen en zullen we voor de toekomst zeker onthouden als activiteit. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de alle foto’s, filmpjes en natuurlijk de afgemixte rap.

  Ontdek deze activiteit
 • CO
  Corry Oosterhoorn
  5.0/5

  Zei: "Weer helemaal tevreden"
  Beste Mohamed, De deelnemers waren weer zeer enthousiast en de eindresultaten worden gebruikt bij de verkiezingscampagne van de betreffende OR. Dus weer helemaal tevreden. Op naar een volgende keer! Hartelijke groet, Corry

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.