BMX met Dez

Maak kennis met de BMX Freestyle sport

Leer leuke tricks, op een BMX tijdens deze leuke workshop

Prijs p.p.

€ 42,-

Duur

2 uur

Deelnemers

10-20

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Urban sports

Leer leuke tricks, op een BMX tijdens deze leuke workshop

Op je fiets naar je werk, school, vrienden of kroeg is misschien een onderdeel van je normale dagelijkse saaie routine. Nou de workshop BMX die ik jullie ga geven zal daar zeker verandering in gaan brengen! Er zijn namelijk een hoop stoere uitdagingen van wat je allemaal niet kunt doen op ...

Op je fiets naar je werk, school, vrienden of kroeg is misschien een onderdeel van je normale dagelijkse saaie routine. Nou de workshop BMX die ik jullie ga geven zal daar zeker verandering in gaan brengen! Er zijn namelijk een hoop stoere uitdagingen van wat je allemaal niet kunt doen op twee wielen! Dat doen we echter wel op een speciale fiets genaamd BMX. Het is een wereldwijde sport waar ik jarenlang professioneel competities in heb gevoerd en een hoop vette skills en trucjes heb overmeesterd.  Ik laat jullie tijdens de workshop graag allemaal zien welke super gave tricks ik kan op mijn BMX fiets.  Maar we gaan ook vooral samen stapsgewijs wat dingen uitproberen en oefenen! Kom, give it a try!!

Er zijn verschillende stijlen waar ik jullie iets over ga vertellen en hoe je dat doet. Alles draait om balans en de technieken en daar gaan we op inzoomen. Zoals bij ‘BMX Flatland’ een stijl waar je stilstaand of op een langzaam rijdende fiets trucjes uithaalt. Maar bijvoorbeeld bij  BMX Street ga we dan vooral in volle vaart over voorwerpen en banen. De tricks hebben allemaal verschillende benamingen zoals; J-Hop, Bunny Hop, Fakie Out, 180, Tailwhip en nog veel meer! Benieuwd wat het allemaal inhoudt en hoe je dat dan doet? Boek een workshop in welke vorm of gelegenheid dan ook, jong en oud iedereen mag meedoen!  

Ik verzorg de BMX workshop door heel Nederland en België bij jullie op locatie. Bij droog weer kan de workshop gewoon buiten plaats vinden, wanneer het regent is een grote gymzaal handig. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Street Culture
  • UItdagend
  • Inspirerend

Wat is inbegrepen?

  • BMX fietsen
  • Helm
  • Kniebeschermers
  • Elleboogbeschermers

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland
Profielfoto van Dez

Sinds kort actief

Dez

Over de aanbieder

Ik ben het gelukkigst op twee wielen en daarmee bedoel ik op mijn BMX-fiets waar ik al 10 jaar onafscheidelijk van ben. De vrijheid, de kick en de uitdaging om steeds weer nieuwe skills uit te...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-kennis-met-de-bmx-freestyle-sport-62c11&ref=1140

0 recensies

Dez heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.