Rap met Mahir

Creëer een unieke Rap op Maat voor jouw bedrijf of product

Verras alles en iederen door in no-time samen een rap te recorden over iedere gewenst thema.

Prijs p.p.

€ 40,-

Duur

2 uur

Deelnemers

10-20

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Hiphop Studio Opname

Verras alles en iederen door in no-time samen een rap te recorden over iedere gewenst thema.

Hebben je altijd al een keer een eigen company song willen rappen, en lijkt het je leuk om dit samen met jouw team te doen? Dan help ik je graag. Mijn naam is Mahir en ik leer jullie binnen een korte tijd hoe je een volledige rap schrijft. Onder mijn begeleiding gaan jullie deze vervolgens o...

Hebben je altijd al een keer een eigen company song willen rappen, en lijkt het je leuk om dit samen met jouw team te doen? Dan help ik je graag. Mijn naam is Mahir en ik leer jullie binnen een korte tijd hoe je een volledige rap schrijft. Onder mijn begeleiding gaan jullie deze vervolgens ook nog eens opnemen zodat jullie de eigengemaakt track overal kunnen laten horen!

De workshop rap start met een klein vragenrondje om even kort te bespreken wat rap is, en wat er allemaal bij nodig is. Vervolgens kiezen we samen een beat uit waar we de rap omheen gaan bouwen. Hierna is het tijd voor het tekstinhoudelijke gedeelte, waarbij we gezamenlijk beginnen met het maken van een leuke refrein. Hierin geef ik jullie handige tips en tricks waarmee het gemakkelijk wordt om een toffe tekst te schrijven. Wanneer dit duidelijk is laat ik jullie in kleine groepen de coupletten schrijven. Natuurlijk loop ik rond en geef ik aan hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken. Wanneer alle teksten geschreven zijn kan het echte werk beginnen namelijk het opnemen van de rap. Dit doen wij met een professionele mobiele studio die ik overal mee naar toe kan nemen, dit kan dus ook gemakkelijk bij jullie op locatie.  Na de workshop rap mix & master ik de rap, zodat jullie de rap overal kunnen laten horen!

 

Goed om te weten

Wat maakt deze Workshop zo uniek?

 • Fun gehalte
 • Eindresultaat direct na de workshop
 • Interactief
 • Ludiek

Wat is inbegrepen?

 • Mobiele studio
 • Beats
 • Afmixen
 • Videoclip of compilatie filmpje

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie

 • Heel Nederland
Profielfoto van Mahir

13 jaar actief

Mahir

5.00 3
Over de aanbieder

Hoi, ik ben Mahir!  Ik ben geboren en getogen in het bourgondische Breda en verzorg al meer dan 10 jaar leuke creatieve en muzikale workshops voor allerlei gelegenheden. Mijn vrienden...

Profiel

Telefoonnummer
0642115512

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/rap-op-maat-3c6c0&ref=1059

3 recensies

Mahir scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • LI
  Linda Hens
  5.0/5

  Zei: "Fun en zeer goed "aan elkaar gepraat""
  Iedereen heeft enorm genoten van de workshop. Veel lovende complimenten. Een dikke pluim voor Mahir die dit gegeven hebben, het was fun en zeer goed "aan elkaar gepraat". Ook het concept werd goed uitgewerkt.

  Ontdek deze activiteit
 • SA
  Sabine Casano
  5.0/5

  Zei: "In de wolken"
  Eerst en vooral wens ik jullie te bedanken voor de schitterende animatie afgelopen zaterdag. Mahir deed dit super en de kinderen waren in de wolken. Ik poste een FB bericht. Indien gewenst mogen jullie dit delen op jullie pagina.

  Ontdek deze activiteit
 • BU
  Bureau voor Reuring
  5.0/5

  Zei: "Ene groot succes"
  Het evenement van ING was ene groot succes. De gasten waren erg enthousiast, ook over de RAP-workshop. Dank voor de bijdrage hieraan! Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!

  Ontdek deze activiteit
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.