Schilderen met Marianne

Workshop Dikke Dames Schilderen Veen (NB)

Dikke dames houden van gezelligheid

Prijs p.p.

€ 39,-

Duur

2,5 uur

Deelnemers

6-20

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Schilderkunst

Dikke dames houden van gezelligheid

De workshop Dikke Dames Schilderen is op dit moment razend populair. Schilder bijvoorbeeld een dikke dame met een glas wijn of een heerlijk gebakje of verliefde dikke dames, want dikke dames houden van gezelligheid of iets lekkers. Dikke heren trouwens ook! Je hoeft geen kunstenares te zi...

De workshop Dikke Dames Schilderen is op dit moment razend populair. Schilder bijvoorbeeld een dikke dame met een glas wijn of een heerlijk gebakje of verliefde dikke dames, want dikke dames houden van gezelligheid of iets lekkers. Dikke heren trouwens ook!

Je hoeft geen kunstenares te zijn om een eigen Dikke dames schilderij te maken. Natuurlijk zal ik jullie met al mijn enthousiasme helpen en begeleiden tijdens deze workshop. Dus dit wordt ongetwijfeld een geslaagd bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een superleuke workshop met je vriendinnen! Neem je dikke dames schilderij mee naar huis en geef het een prominent plekje!

Wil je het nóg gezelliger maken? Dan kunnen we ook een hapje, drankje, een lunch of diner voor je organiseren. Laat ons weten wat je wilt. Dan maken we een mooi voorstel voor een onvergetelijke uitje!

De workshop wordt verzorgd in mijn Atelier in Veen (NB), maar ik kan ook op locatie komen. Ik leer je alles om tot een leuk eindresultaat te komen. Heb je vragen stel ze gerust en wellicht tot snel in het mooie Utrecht of bij jullie op locatie!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Eigen schilderij
  • Catering mogelijkheden
  • Atelier Veen (NB)

Wat is inbegrepen?

  • Doek
  • Kwasten
  • Verf
  • Voorbeelden
  • Schilderspalet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Veen (NB)

Profielfoto van Marianne

2 jaar actief

Marianne

Over de aanbieder

Hallo allemaal! Mijn naam is Marianne en ik verzorg verschillende workshops in mijn atelier in Utrecht. Van werken met klei tot aan schilderen op het doek. Oorspronkelijk heb ik geleerd voor...

Profiel

Telefoonnummer
0628406594

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-dikke-dames-schilderen-veen-2a86b&ref=1259

0 recensies

Marianne heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.