Droogbloemen kransen met Gabriella

Workshop Droogbloemen Kransen - Gewoon bij jullie aan huis!

De trend van nu!

Prijs p.p.

€ 35,-

Duur

2 uur

Deelnemers

10-40

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Ambacht

De trend van nu!

Tijdens deze workshop Droogbloemen Kransen gaan we creatief aan de slag met verschillende droogbloemen en grassen. Ik ga jullie helpen bij het creëren van een prachtige eigen gecreëerde droogbloemen krans . De basis van deze krans is een metalen frame die we middels een speciale b...

Tijdens deze workshop Droogbloemen Kransen gaan we creatief aan de slag met verschillende droogbloemen en grassen. Ik ga jullie helpen bij het creëren van een prachtige eigen gecreëerde droogbloemen krans. De basis van deze krans is een metalen frame die we middels een speciale bind en wikkel techniek bekleden met prachtige droogbloemen (mix color), grassen en verse Eucaliptus. Ik help jullie natuurlijk bij het onder de knie krijgen van deze prachtige techniek.

Na een duidelijk en interactieve uitleg kan iedereen lekker aan de slag gaan. De sfeer, gezelligheid, beleving en natuurlijk heel veel inspiratie staan centraal tijdens deze workshop

Het eindresultaat is een prachtige krans van gekleurde bloemen en blad materialen. Een leuke decoratie om trots op te zijn! Geef deze een mooi plekje binnen je eigen interieur of werkplek zodat je hier nog jarenlang plezier van zult hebben. Je hoeft geen groene vingers of ervaring te hebben voor een prachtig resultaat!  

Ik zorg voor alle materialen en middelen en het enthousiasme om van jullie volgende uitje een onvergetelijk succes te maken. Ben je dus op zoek naar iets creatiefs waar je ook nog eens een leuk aandenken aan overhoudt, dan is dit een leuke workshop om te boeken. Heb je vragen? Stel ze gerust! 

Goed om te weten

Wat is inbegrepen?

 • Bloemen
 • Grassen
 • Frame

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.25 p/km)

 • Heel Nederland
Profielfoto van Gabriella

25 jaar actief

Gabriella

Over de aanbieder

Hoi! Mijn naam is Gabriella. Ik ben een gediplomeerd Styliste & Decorateur. Ik ben van nature een doener, duizendpoot en altijd bezig met creativiteit, persoonlijke ontwikkeling...

Profiel

Telefoonnummer
0654388136

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-droogbloemen-kransen-gewoon-bij-jullie-aan-huis-0d7ea&ref=1273

1 recensie

Gabriella scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • MA
  Maris Terpstra
  5.0/5

  Zei: "Zeker een aanrader!"
  Ik heb met vriendinnen een ontzettend leuke workshop gedaan. We werden op een hele warme manier ontvangen. De begeleiding door Gabriella was top: heel enthousiast, vriendelijk en met leuke ideeën. Zeker een aanrader!

  Ontdek deze activiteit 4bd0-2829-b62b-ca05
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.