Vuurspuwen met Bart

Workshop Vuurspuwen - 100 % veilig!

Een uitje waar je een WOW!-gevoel van krijgt

Prijs p.p.

€ 55,-

Duur

2 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Podiumkunst

Een uitje waar je een WOW!-gevoel van krijgt

Leren vuurspuwen tijdens een workshop? Ja, dat kan zeker! Tijdens mijn 2 uur durende workshop leer ik jullie vuurspuwen. Er is maar één workshop nodig om het onder de knie te krijgen. Ik ben een specialist op dit gebied en ik heb al vele duizenden stoere vrouwen en mannen leren...

Leren vuurspuwen tijdens een workshop? Ja, dat kan zeker! Tijdens mijn 2 uur durende workshop leer ik jullie vuurspuwen. Er is maar één workshop nodig om het onder de knie te krijgen. Ik ben een specialist op dit gebied en ik heb al vele duizenden stoere vrouwen en mannen leren vuurspuwen. Natuurlijk is het niet niks dus iedereen die gaat vuurspuwen moet een drempel over (geen nood, daar help ik je bij.) Voor de een is die drempel laag en voor de ander metershoog. Maar zodra je eroverheen gestapt bent … wauw! De eerste vlammen die je blaast geven je een onbeschrijflijke kick. Het is pure empowerment. Vind je het gek dat veel bedrijven een cursus vuurspuwen kiezen als uniek teambuilding event?

Tijdens de workshop vuurspuwen word je van begin tot eind persoonlijk begeleid door een ervaren instructeur. Je krijgt als eerst een stukje theorie. Wat is vuurspuwen? Welke materialen gebruiken we? Hoe zit het met de veiligheid? Daarna is het tijd om te oefenen. Je leert de techniek van het vuurspuwen. We beginnen voorzichtig, namelijk met water. Daarna is het showtime! Heb jij er vertrouwen in en de instructeur ook? Dan ben je klaar voor het grote moment. 

Ben je op zoek naar een activiteit waarmee je je grenzen verlegt. Waar je een WOW!-gevoel van krijgt. Waar je jaren later nog over praat op feestjes. Dan is de workshop vuurspuwen echt iets voor jou!

Dus zoek je een uniek teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, personeelsuitje of zoek je een écht uitdagende teambuilding activiteit, boek dan deze unieke workshop. Ik beloof je: het wordt een legendarische belevenis.

100% tevredenheidsgarantie! Viel het door regen in het water, of vond je het gewoon geen leuke activiteit, dan krijg je gewoon op korte termijn een nieuwe!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • 100% veilig
 • Zeer deskundig
 • Tevredenheidsgarantie
 • Op locatie

Wat is inbegrepen?

 • Olie
 • Fakkels
 • Theorie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.7 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Valkenswaard

Profielfoto van Bart

34 jaar actief

Bart

Over de aanbieder

Hi, mijn naam is Bart! Ik verzorg al sinds eind jaren tachtig actieve uitstapjes voor vrijgezellen, families en bedrijven. Met dertig jaar ervaring in de horeca en de uitjesverzorging weet ik...

Profiel

Telefoonnummer
0654308644

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-vuurspuwen-100-procent-veilig-a9c89&ref=1278

3 recensies

Bart scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • IN
  Ingrid Verhagen
  5.0/5

  Zei: "Een aanrader"

  Ontdek deze activiteit dcc9-6f1d-2ab8-193a
 • SU
  Suzanne Meyer
  5.0/5

  Zei: "Bedankt bart . was top"
  Vandaag workshop vuur spugen voor vaderdag echt het is super gaaf. Bedankt Bart . was Top

  Ontdek deze activiteit 18ee-6285-30a9-2054
 • NO
  Norbert van Hof
  5.0/5

  Zei: "Aanrader!"
  Workshop vuurspugen. echt leuk en hele goede uitleg.... aanrader!

  Ontdek deze activiteit 05c7-815e-2460-08fd
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.