Yoga met Sharon

Yoga Workshop

Leuke yoga workshop voor jong en oud bij jou op locatie!

Prijs p.p.

€ 15,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

4-12

Leeftijd

Vanaf 6 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Body & Mind

Leuke yoga workshop voor jong en oud bij jou op locatie!

Hallo allemaal, Deze yoga workshop is een unieke workshop die zowel aan kinderen, jongeren als volwassenen kan worden gegeven. De workshop kan bij mooi weer buiten worden gehouden, bijvoorbeeld bij jou in de achtertuin of in het park, maar kan ook bij mij in de achtertuin plaatsvinden (in Eindh...

Hallo allemaal,

Deze yoga workshop is een unieke workshop die zowel aan kinderen, jongeren als volwassenen kan worden gegeven. De workshop kan bij mooi weer buiten worden gehouden, bijvoorbeeld bij jou in de achtertuin of in het park, maar kan ook bij mij in de achtertuin plaatsvinden (in Eindhoven). Indien je een binnenruimte beschikbaar hebt, kan de workshop ook binnen worden gehouden (rekening houdend met de huidige corona maatregelen). Het is een leuke workshop om samen met je vrienden, familie of collega's te doen of voor op een kinderfeestje. 

Yoga: In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Yoga gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

In deze workshop leer je eerst meer over de filosofie van yoga en meditatie en over de verschillende vormen van yoga, zoals hatha, vinyasa, restauratieve en yin yoga. Vervolgens krijgen jullie een yogales waarbij ik aanwijzingen zal geven over de ademhaling en verschillende houdingen. Je wordt hierin goed begeleid en er wordt rekening gehouden met eventuele blessures. Voorkeuren voor een bepaalde stijl kunnen jullie van tevoren aan mij doorgeven. Bij kinderen zal de workshop op een leuke en speelse manier worden gegeven. 

Het is een unieke workshop om even uit je hoofd en weer in je lichaam te komen en met nieuwe energie verder je dag in te gaan!

Hopelijk zie ik jullie snel!

Namasté,
Sharon


* Neem zelf een handdoek en flesje water mee. Als je een eigen yogamat hebt, kun je deze natuurlijk meenemen. Mocht je zelf geen yogamat hebben, dan heb ik yogamatjes waar je gebruik van kunt maken. Deze worden na gebruik schoongemaakt. 

* Beschikbaar op zaterdag, zondag en maandag

* Voor meer informatie kun je me mailen (sharonvdbosch92@gmail.com) of telefonisch contact opnemen (0614237502)

Goed om te weten

Wat maakt deze Workshop zo uniek?

  • Voor jong en oud
  • Op jullie eigen locatie
  • Keuze uit verschillende yogastijlen
  • Indoor/outdoor

Wat is inbegrepen?

  • Yogamatjes (maar je mag natuurlijk je eigen yogamat meenemen)

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.37 p/km)

  • Heel Nederland
Profielfoto van Sharon

Sinds kort actief

Sharon

Over de aanbieder

Yoga is mijn passie, hetgene waar ik energie uithaal en wat me tegelijkertijd ook tot rust brengt in stressvolle tijden. Door mijn eigen positieve ervaringen en nieuwsgierigheid om meer te leren...

Profiel

Telefoonnummer
0614237502

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/yoga-workshop-3f057&ref=1372

0 recensies

Sharon heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.