Koken
Wereld Keuken met Marcel

Een beleving in eigen tuin met deze online BBQ workshop

Samen barbecueën met online ondersteuning.

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

2 uur

Deelnemers

2-14

In- / Outdoor

Outdoor

Deelname via

Zoom

35,50 per persoon

Start aanvraag

Samen barbecueën met online ondersteuning.

Hoi, mijn naam is Marcel en speciaal voor jullie heb ik heb een mooi 3-gangendiner samengesteld die jullie zelf als een echte chef op tafel kunnen zetten. Het is altijd mijn passie geweest om mensen op een leuke, laagdrempelige manier met heerlijk eten te verbinden.  Proef de sfeer van m...

Hoi, mijn naam is Marcel en speciaal voor jullie heb ik heb een mooi 3-gangendiner samengesteld die jullie zelf als een echte chef op tafel kunnen zetten.

Het is altijd mijn passie geweest om mensen op een leuke, laagdrempelige manier met heerlijk eten te verbinden.  Proef de sfeer van mijn gezellige kookstudio bij jullie thuis aan tafel en laten we door middel van een leuke BBQ workshop elkaar leren kennen en inspireren. 

Hoe werkt het?
Ik zorg ervoor dat je alle ingrediënten thuisgestuurd krijgt die zijn afgewogen. Enkele componenten worden vooraf voorbereid zoals de lamsnek. Dit heeft met tijd te maken. Verder krijg je een receptenboekje en een link naar instructievideo’s. Tot slot gaan we op een vast moment live en kunnen we via zoom meekijken, vragen beantwoorden en tips geven. Dit is een online ervaring. Zodra je hebt gereserveerd, krijg je een e-mail met een link en informatie over hoe je meedoet.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Grote groepen korting
 • Incl. alle ingrediënten

Waar moet ik zelf voor zorgen?

 • Computer, telefoon of tablet
 • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Zoom gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Zoom

Dit kun je verwachten

Profielfoto van Marcel

Sinds kort actief

Marcel Weber

5.00 1
Over de aanbieder

Hi, mijn naam is Marcel! Al vele jaren heb ik enorm plezier in het organiseren van kookworkshops, kookcursussen en kooktrainingen. Uiteraard houd ik zelf ook van lekker eten en koken, maar het...

Profiel

Telefoonnummer
0610162716

1 recensie

Marcel scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • PA
  Patrick Pijnacker
  5.0/5

  Zei: "Echt een leerzaam feestje"
  We hebben hier een workshop gedaan. Echt een superlocatie, en Marcel is iemand die van zo'n workshop echt een leerzaam feestje weet te maken. Hier komen we zeker terug.

  Ontdek deze activiteit 0155-78be-2651-eae9
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.