Street art
Graffiti met Jassin

Leer online je eigen graffiti kunstwerk maken onder professioneel begeleiding van Jassin

Waan je in de wereld van echte graffiti artist!

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

2 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Deelname via

Teams

12,50 per persoon

Start aanvraag

Waan je in de wereld van echte graffiti artist!

Dag Lieve mensen! Ik ben Jassin en ik verzorg al jaren met veel plezier Live graffiti workshops voor jong en oud. Met deze online workshop vind ik het allerbelangrijkste  dat we samen terugkijken op een super geslaagde activiteit met toffe creaties en een aangename tijd! Jullie bepale...

Dag Lieve mensen! Ik ben Jassin en ik verzorg al jaren met veel plezier Live graffiti workshops voor jong en oud. Met deze online workshop vind ik het allerbelangrijkste  dat we samen terugkijken op een super geslaagde activiteit met toffe creaties en een aangename tijd! Jullie bepalen met welke insteek de creatieve uitdaging wordt aangegaan. Zo bied ik workshops aan ter ontspanning, als gezamenlijke doel, teambuilding, themagericht of ter ontwikkeling van je kunstzinnigheid. Maar misschien vinden jullie het gewoon super leuk om gewoon los te gaan met spuitbussen verf op een lege vlakte.

Hoe werkt het?
Na reservering krijgen jullie een email met alle instructies. Hierin staat precies welke materialen er nodig zijn voor de online graffiti workshop, natuurlijk kan ik jullie helpen met het aanschaffen van alle nodige materialen.

Mocht je nog vragen hebben stuur mij dan snel een berichtje. Groetjes!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Grote groepen korting
 • Thema op maat

Wat is inbegrepen?

 • Live professionele begeleiding

Waar moet ik zelf voor zorgen?

 • Graffiti spuitbussen
 • Canvas
 • Computer, telefoon of tablet
 • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Microsoft Teams gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Microsoft Teams
Profielfoto van Jassin

Sinds kort actief

Jassin Anaflous

Over de aanbieder

Dag Lieve mensen! Ik ben Jassin en ik verzorg al jaren met veel plezier graffiti workshops voor jong en oud. Voornamelijk ben ik in het onderwijs en voor bedrijven actief, maar ook voor...

Profiel

Telefoonnummer
062440546

10 recensies

Jassin scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • HI
  Hilde Blondeel
  5.0/5

  Zei: "Pimp je speelplaats!"
  Vandaag namen 5 en 6 zelf de touwtjes in handen. Om een kale muur te pimpen bestelden de juffen een workshop bij Jassin. En vandaag was het eindelijk zo ver. Jassin kwam uit het verre Breda om ons in te wijden in de wereld van de graffiti. Hij deed dat op onnavolgbare wijze. Hij had onze aandacht meteen vast. Hij vertelde hoe we dikke lijnen, dunne lijnen kunnen spuiten, hoe we vermijden dat de verf gaat druipen, hoe we dubbele letters moeten tekenen, hoe we die dan kunnen opvullen. Ja, we hebben heel wat geleerd! En toen mochten we zelf aan de slag. Eerst in groep een ontwerp maken, dan een werkschort aan, overschoenen en een mondkapje en we konden beginnen. Eerst wat onwennig maar algauw alsof we nog niets anders gedaan hadden. Jassin liep rond, gaf tips en hielp hier en daar. Dat het koud was en af en toe regende kon ons helemaal niet deren. Niemand zeurde, niemand kloeg. Het werd een namiddag die we ons nog lang zullen herinneren! Nu moeten onze panelen drogen en nog behandeld worden tegen het vocht. En dan! Dan komen ze aan de schoolmuur te hangen! Best spannend! Jassin, hartelijk dank voor deze fijne namiddag!

  Ontdek deze activiteit Pimp-je-speelplaats
 • KA
  Karlijn de Vries
  5.0/5

  Zei: "Het was een zeer geslaagde activiteit!"
  Het was een zeer geslaagde activiteit! We hebben de kunstwerken in ons kantoorpand opgehangen en iedereen is er erg trots op. Nogmaals dank voor je hulp en enthousiasme!

  Ontdek deze activiteit
 • EL
  Ellen Van den Eynde
  5.0/5

  Zei: "We hopen dit in de toekomst nog te herhalen"
  We hoorden van onze mensen dat de Graffiti workshop absoluut geslaagd was. Hartelijk bedankt daarvoor dus! We hopen dit in de toekomst nog te herhalen.

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.