Fotografie
Fotografie met Marije

Live Online Fotografieworkshop met je collega's

We dagen jullie uit op een creatieve manier samen te werken!

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

2 uur

Deelnemers

5-100

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Deelname via

Teams

50,- per persoon

Start aanvraag

We dagen jullie uit op een creatieve manier samen te werken!

Fotograferen is het leukste dat er is! Iedereen kan vanuit thuis of kantoor live online meedoen aan deze workshop. Wil je meer leren over fotografie samen met je collega’s, dan is deze online fotografieworkshop zeer geschikt voor jullie. Bij de praktijkopdrachten kun je daarnaast op een...

Fotograferen is het leukste dat er is! Iedereen kan vanuit thuis of kantoor live online meedoen aan deze workshop. Wil je meer leren over fotografie samen met je collega’s, dan is deze online fotografieworkshop zeer geschikt voor jullie.

Bij de praktijkopdrachten kun je daarnaast op een leuke en gezellige manier digitaal samenwerken met je collega’s om een creatief resultaat te behalen.

Iedere online workshop wordt begeleid door 2 docenten die zelf ook een grote passie hebben voor fotografie en jarenlang ervaring hebben in lesgeven. Tijdens een interactief webinar kan iedereen vanaf zijn eigen locatie de workshop volgen. We wisselen dit af met leuke quizvragen en demonstraties in de praktijk. Daarnaast kunnen via de chat ook vragen gesteld worden die we gelijk behandelen in de webinar

Goed om te weten

Waar moet ik zelf voor zorgen?

 • Computer, telefoon of tablet
 • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Microsoft Teams gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Microsoft Teams
Profielfoto van Marije

14 jaar actief

Marije van den Oever

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Marije! Ik ben fotograaf, beeldbewerker en workshopdocent fotografie. In 2004 studeerde ik af als fotografisch vormgever aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag....

Profiel

Telefoonnummer
0624902607

2 recensies

Marije scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • GE
  Gemeente Amersfoort
  5.0/5

  Zei: "Een schot in de roos"
  Een online activiteiten bedenken voor collega’s tijdens Corona is niet makkelijk, maar de online workshop fotografie was een schot in de roos. Redmar en Marije hebben dit mogelijk gemaakt! Met veel passie en enthousiasme wisten ze ons mee te nemen in de wereld van fotografie. We hebben in een korte tijd veel nuttige tips en tricks gekregen. De afwisseling tussen theorie en praktijk was goed in balans en er was zelfs ruimte voor individuele/specifieke vragen. Het was leuk om te doen en ontzettend leerzaam! Ook de communicatie vooraf verliep soepel en prettig. Iedere keer werd ik professioneel te woord gestaan en ontzorgd.

  Ontdek deze activiteit 5254-4867-457b-15aa
 • JA
  Jan
  5.0/5

  Zei: "De workshop was perfect"
  De workshop was perfect. Goed georganiseerd. Goede fototechnische informatie. Prima presentatie. Door twee personen geeft een boeiende afwisseling. Er was ook een goede wisselwerking tussen de presentatoren en de deelnemers. De Maasvlakte is een uitstekende locatie. De afwisseling tussen de natuur en de techniek stimuleert een creatieve inzet bij de te kiezen onderwerpen.

  Ontdek deze activiteit 907d-d062-905c-d051
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.