Body & Mind
Massage met Amber

Online Massageworkshop

Wil je zelf graag leren masseren? Volg een (online) massageworkshop!

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

45 min.

Deelnemers

Max. 1

In- / Outdoor

Indoor

Deelname via

Video Tutorial

32,- per persoon

Start aanvraag

Wil je zelf graag leren masseren? Volg een (online) massageworkshop!

In deze online workshop leer je een fijne ontspanningsmassage te geven. Door effectieve, rustgevende massagetechnieken laat je mensen ont-spannen en stress loslaten. Vaak nestelen spanningen zich in de rug, de schouders en de nek. Aan de hand van filmpjes en dia’s met duidelijke uitleg lee...

In deze online workshop leer je een fijne ontspanningsmassage te geven. Door effectieve, rustgevende massagetechnieken laat je mensen ont-spannen en stress loslaten. Vaak nestelen spanningen zich in de rug, de schouders en de nek. Aan de hand van filmpjes en dia’s met duidelijke uitleg leer je juist deze probleemgebieden te masseren.

Je hebt geen vooropleiding nodig, de workshop is voor iedereen die een basis ontspanningsmassage wil leren geven. Ook als je al masseert kan het een nuttige aanvulling zijn op jouw gebruikelijke massagetechnieken.

De workshop duurt ongeveer 50 minuten en stelt je in staat een goede ontspanningsmassage van een half uur tot drie kwartier te geven.

Je kunt de workshop ook 'live' in Nijmegen volgen.

Goed om te weten

Wat is inbegrepen?

 • Video
 • Naslagwerk

Waar moet ik zelf voor zorgen?

 • Computer, telefoon of tablet
 • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Profielfoto van Amber

16 jaar actief

Amber Delsman

5.00 3
Over de aanbieder

Het 'leek me wel leuk' om te kunnen masseren. En uit nieuwsgierigheid begon ik een korte massagecursus. Toen wist ik zeker dat ik ervoor wilde gaan. Leuk lijken werd echt willen weten, kunnen en...

Profiel

Telefoonnummer

3 recensies

Amber scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • SA
  Sascha van de Krommenacker
  5.0/5

  Zei: "Online massage cursus"
  We hebben tijdens de "thuisperiode" een online massage cursus van Amber besteld. We wisten niet wat we konden verwachten, maar de cursus is zeker aan te raden! Duidelijke uitleg, goed te volgen en technieken zijn voor een beginner goed uit te voeren. We hebben genoten en zullen deze zeker vaker doen. Een nieuwe cursus is zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel, Amber

  Ontdek deze activiteit 23b2-f18e-46bf-1fe1
 • SA
  Sandra van den Heuvel
  5.0/5

  Zei: "Theorie en praktijk zijn goed"
  Amber is een enthousiaste masseur die haar vaardigheid goed kan overbrengen op een groep. Ik heb dit mogen ervaren in een massageworkshop die ik recent bij haar heb gevolgd. Theorie en praktijk zijn goed in balans en ook wordt de persoon, de mens, die je masseert niet over het hoofd gezien.

  Ontdek deze activiteit 7f6a-cd5c-3530-b11e
 • TA
  Tamara van Benthem
  5.0/5

  Zei: "Ontzettend leerzaam en duidelijk"
  Ik vond de online massageworkshop ontzettend leerzaam en duidelijk dmv de powerpoint en de strijkingen die uitgevoerd kunnen worden, op deze manier krijg je een goed inzicht wat prettig of juist niet prettig is wanneer je iemand op de tafel masseert.

  Ontdek deze activiteit ebda-0bc9-af32-1272
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.