Dranken
Bier proeven met Werner

Virtuele Bier en Chocolade Tasting

Ervaar bier en chocolade proeven op afstand en ontdek deze unieke combinatie.

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-40

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Deelname via

Zoom

28,- per persoon

Start aanvraag

Ervaar bier en chocolade proeven op afstand en ontdek deze unieke combinatie.

Laat je tijdens deze Online Workshop begeleiden door een ervaren chocolatier & biersommelier en ontdek de wondere wereld van deze unieke combinatie op afstand. Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Aan het palet van smaakcombinaties mag je een nieuw wauw-effect toevoegen:...

Laat je tijdens deze Online Workshop begeleiden door een ervaren chocolatier & biersommelier en ontdek de wondere wereld van deze unieke combinatie op afstand. Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Aan het palet van smaakcombinaties mag je een nieuw wauw-effect toevoegen: bier en chocolade. Voor Werner is dit niets nieuws. Hij is al jaren verliefd op het huwelijk tussen deze twee Belgische culinaire grootheden en heeft zich als biersommelier en chocolade expert de voorbije jaren toegelegd op het pairen van bier en chocolade. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Ben je gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ?  Dan zal dit event waarbij je enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert je zeker weten te bekoren.  

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Live
 • Corona Proof
 • Uniek
 • Passie
 • Kennis
 • Verrassend

Wat is inbegrepen?

 • Belgischebieren
 • Biersommelier
 • Infotainment

Waar moet ik zelf voor zorgen?

 • Computer, telefoon of tablet
 • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Zoom gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Zoom
Profielfoto van Werner

5 jaar actief

Werner Callebaut

5.00 3
Over de aanbieder

Hi, ik ben Werner! Ik ben een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heb mij de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische...

Profiel

Telefoonnummer
+32494248411

3 recensies

Werner scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • AL
  Aline Van Houdt
  5.0/5

  Zei: "Wij schakelen hem zeker opnieuw in!"
  Werner werd ingeschakeld tijdens een bierproeverij in Antwerpen voor één van onze klanten. De groep van 60 personen was enorm geboeid door de vakkundige en leuke uitleg over de verschillende bieren die werden geserveerd. Wij schakelen hem zeker opnieuw in!

  Ontdek deze activiteit e2f9-b9a4-aea2-8e2f
 • AA
  Aart Gijs
  5.0/5

  Zei: "Fantastische wijze"
  Werner heeft ons op fantastische wijze leren kennis maken met het perfecte huwelijk tussen chocolades en bieren.

  Ontdek deze activiteit fb52-60d8-5911-b4c9
 • TE
  Tessa Nys
  5.0/5

  Zei: "Leuke en verrassende workshop"
  Leuke en verrassende workshop om als teambuilding met collega's te doen of gewoon onder vrienden. Bij ons viel de chocolade en bier paring alvast zeer in de smaak. Hebben ondertussen al tweemaal de workshop gedaan met twee verschillende groepen en steeds zeer leuke reacties gekregen. Een echter aanrader dus.

  Ontdek deze activiteit 8b79-b0f3-434f-f89f
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.