Bootcamp met Rigean

Actief en energiek met de bootcamp workshop

Daag elkaars sportieve kant uit met een Bootcamp workshop

Prijs p.p.

€ 28,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Fit

Daag elkaars sportieve kant uit met een Bootcamp workshop

Een bootcamp is een zeer populaire vorm van een fysieke bezigheid. Wil je graag een goede, creatieve en uitdagende work-out? Dan neem ik je graag mee tijdens deze unieke bootcamp workshop . Ik ben Rigean en aan de hand van deze bootcamp ben ik benieuwd naar jouw fysieke capaciteiten. Kun je...

Een bootcamp is een zeer populaire vorm van een fysieke bezigheid. Wil je graag een goede, creatieve en uitdagende work-out? Dan neem ik je graag mee tijdens deze unieke bootcamp workshop. Ik ben Rigean en aan de hand van deze bootcamp ben ik benieuwd naar jouw fysieke capaciteiten. Kun je echt zoveel aan als dat je zelf denkt? Aan het eind zullen we het pas weten. Ik kijk er in ieder geval al naar uit!

Voordat we aan de bootcamp beginnen, doen we even een vragenrondje om het ijs te breken. Hierbij maken we even snel kennis met elkaar, voordat ik jullie zoveel mogelijk probeer af te matten. Uiteraard hoort hier ook een warming-up bij, aangezien we wel verantwoord bezig blijven. We doen vervolgens enkele oefeningen met als doel om een zo groot mogelijke inspanning te leveren. Deze volgen elkaar snel op. Zowel fysiek als ook mentaal word je hierbij dus flink getest. Aan het einde doen we een cooling-down en zit de bootcamp erop. Zo heb je op een korte, maar krachtige manier een volledige work-out achter de rug. Je conditie is nog nooit zo snel met zulke grote sprongen vooruit gegaan! 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Energizer
 • Grote groepen korting
 • Mogelijk door heel NL en BE
 • Niveau afgestemd op deelnemers

Wat is inbegrepen?

 • Muziekinstalatie
 • Fitnessmatjes

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie

 • Heel Nederland
Profielfoto van Rigean

Sinds kort actief

Rigean

5.00 2
Over de aanbieder

Hoi, ik ben Rigean uit het gezellige Breda. Ik verzorg al 7 jaar workshops. Dansen is al heel lang mijn passie en ik hou dan ook echt van het maken en uitvoeren van een toffe choreografie. Met...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/actief-en-energiek-met-de-bootcamp-workshop-8d985&ref=1126

2 recensies

Rigean scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • AN
  Anouk
  5.0/5

  Zei: "Super!!!!"
  Mede namens Rituals wil ik jullie enorm bedanken voor jullie inzet bij de Rituals Trailer Trash Bash. Ze zijn heel blij en hebben een stroom van positieve reacties ontvangen. Heel erg bedankt en graag tot een volgende samenwerking!

  Ontdek deze activiteit
 • MO
  Monique
  5.0/5

  Zei: "Met een lach naar huis"
  De Azonto workshop was erg leuk en iedereen ging helemaal los. Reigean's verhaal was erg inspirerend en iedereen ging ook nog met een lach naar huis, zeker een aanrader!

  Ontdek deze activiteit
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.