Graffiti met Jassin

Altijd al een Graffiti artiest willen zijn?

Ontdek Breda door de ogen van een graffiti artiest met de workshop graffiti

Prijs p.p.

€ 39,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

Ontdek Breda door de ogen van een graffiti artiest met de workshop graffiti

Hallo, mijn naam is Jassin en onder mijn begeleiding ontdek je in de workshop Graffiti dat het meer is dan alleen maar een beetje verf spuiten op plaatsen waar dat eigenlijk verboden is. Echte graffiti kunstenaars ontwerpen hun teksten en tekeningen met zorg en gaan pas met de verfspuit aan ...

Hallo, mijn naam is Jassin en onder mijn begeleiding ontdek je in de workshop Graffiti dat het meer is dan alleen maar een beetje verf spuiten op plaatsen waar dat eigenlijk verboden is. Echte graffiti kunstenaars ontwerpen hun teksten en tekeningen met zorg en gaan pas met de verfspuit aan de slag als ze weten wat ze gaan doen. Wil jij leren hoe je de mooiste graffiti kan maken? Volg dan met vrienden, collega’s of klasgenoten deze leuke workshop.

Eerst krijgen jullie op interactieve wijze uitleg over allerlei spuittechnieken en over wat graffiti precies is en hoe het is ontstaan. Vervolgens gaan we in tweetallen of groepjes aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Dit ontwerp mag je uiteraard uitvoeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hardboard panelen van 60 x 60 cm of 60 x 120 cm. Deze panelen mogen aan het einde van de workshop mee naar huis worden genomen. Je kunt bij wijze van aanvulling op de workshop ook professionele foto’s laten maken of een leuke mood video. Je kunt de workshop volgen op de vaste locatie in Breda, maar het kan ook op een locatie naar keuze in geheel Nederland en België. 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Maak je eigen kunstwerk
 • Grote groepen korting
 • Samen 1 groot kunstwerk maken
 • Op locatie bij jullie door heel NL & BE

Wat is inbegrepen?

 • Spuitbussen
 • Panelen
 • Beschermende kleding
 • Ruimte wordt goed afgedekt

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda

Veelgestelde vragen

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de graffiti workshop?

Nee, de workshop graffiti is inclusief alle middelen en materialen.

Profielfoto van Jassin

Sinds kort actief

Jassin

4.90 10
Over de aanbieder

Dag Lieve mensen! Ik ben Jassin en ik verzorg al jaren met veel plezier graffiti workshops voor jong en oud. Voornamelijk ben ik in het onderwijs en voor bedrijven actief, maar ook voor...

Profiel

Telefoonnummer
062440546

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/altijd-al-een-graffiti-artiest-willen-zijn-014a1&ref=1

10 recensies

Jassin scoort gemiddeld een 4.90

4.90 van 5.00
Gemiddelde score
4.90
 • HI
  Hilde Blondeel
  5.0/5

  Zei: "Pimp je speelplaats!"
  Vandaag namen 5 en 6 zelf de touwtjes in handen. Om een kale muur te pimpen bestelden de juffen een workshop bij Jassin. En vandaag was het eindelijk zo ver. Jassin kwam uit het verre Breda om ons in te wijden in de wereld van de graffiti. Hij deed dat op onnavolgbare wijze. Hij had onze aandacht meteen vast. Hij vertelde hoe we dikke lijnen, dunne lijnen kunnen spuiten, hoe we vermijden dat de verf gaat druipen, hoe we dubbele letters moeten tekenen, hoe we die dan kunnen opvullen. Ja, we hebben heel wat geleerd! En toen mochten we zelf aan de slag. Eerst in groep een ontwerp maken, dan een werkschort aan, overschoenen en een mondkapje en we konden beginnen. Eerst wat onwennig maar algauw alsof we nog niets anders gedaan hadden. Jassin liep rond, gaf tips en hielp hier en daar. Dat het koud was en af en toe regende kon ons helemaal niet deren. Niemand zeurde, niemand kloeg. Het werd een namiddag die we ons nog lang zullen herinneren! Nu moeten onze panelen drogen en nog behandeld worden tegen het vocht. En dan! Dan komen ze aan de schoolmuur te hangen! Best spannend! Jassin, hartelijk dank voor deze fijne namiddag!

  Ontdek deze activiteit Pimp-je-speelplaats
 • KA
  Karlijn de Vries
  5.0/5

  Zei: "Het was een zeer geslaagde activiteit!"
  Het was een zeer geslaagde activiteit! We hebben de kunstwerken in ons kantoorpand opgehangen en iedereen is er erg trots op. Nogmaals dank voor je hulp en enthousiasme!

  Ontdek deze activiteit
 • EL
  Ellen Van den Eynde
  5.0/5

  Zei: "We hopen dit in de toekomst nog te herhalen"
  We hoorden van onze mensen dat de Graffiti workshop absoluut geslaagd was. Hartelijk bedankt daarvoor dus! We hopen dit in de toekomst nog te herhalen.

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.