Barista met Albert

Barista Workshop van een koffieliefhebber!

Ervaaar hoe het is om als barista lekkere koffie te maken

Prijs p.p.

€ 35,-

Duur

2 uur

Deelnemers

8-12

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Dranken

Ervaaar hoe het is om als barista lekkere koffie te maken

Heb je altijd al willen weten waar koffie nu eigenlijk vandaan komt, hoe het geproduceerd wordt en welke verschillende soorten koffie’s er zijn? Tijdens mijn Barista workshop vertel ik je er graag alles over. Ik leer je met alle plezier hoe je een perfecte Espresso, een mooie Latte Macchia...

Heb je altijd al willen weten waar koffie nu eigenlijk vandaan komt, hoe het geproduceerd wordt en welke verschillende soorten koffie’s er zijn? Tijdens mijn Barista workshop vertel ik je er graag alles over. Ik leer je met alle plezier hoe je een perfecte Espresso, een mooie Latte Macchiato of een overheerlijke cappuccino moet maken. Tijdens deze koffie ervaring geef ik je de gelegenheid om zelf met een professionele espressomachine te werken en te ervaren hoe het is om als barista lekkere koffie te maken. We leggen de fijne kneepjes van het Barista vak uit en ik leer je hoe de espressomachine werkt en waarom goed gebruik van de bonenmaler essenteel is.  Door deze workshop zal de kwaliteit van de koffie die jij voortaan bereidt verbeteren en constanter zijn.

Mijn koffie workshop is geschikt als uitje voor jouw met je collega’s, afdeling, projectteam of klanten.  Tijdens de Barista workshop of Italiaanse koffie workshop kunnen de deelnemers verschillende koffies proeven. De workshop kan op jouw locatie gegeven worden of op vrijwel elke locatie die je zelf kiest. Met onze mobiele koffiebar hebben we de mogelijkheid om overal een workshop te geven.

De mobiele koffiebar is flexibel in zijn afmetingen. De afmetingen kunnen varieren van 1,5 meter tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur. De bar is voorzien van een professionele espressomachine, een koelkast en eigen watervoorziening.

Onderwerpen die in de wokshops aan de orde kunnen komen en waar de deelnemers zelf mee aan de slag kunnen zijn o.a.:

- De apparatuur: De espressomachine, bonenmaler en barista tools
- De verschillende koffie’s: Espresso, Latte, Lungo en Cappuccino
- Het gebruik van de espressomachine en bonenmaler
- Maken van een espresso, melkschuim en het opschenken van de melkschuim
- Verschillende koffie’s proeven (cuppen)

Goed om te weten

Wat maakt deze Workshop zo uniek?

 • Uniek
 • Mobiel
 • Ervaren

Wat is inbegrepen?

 • Koffie
 • Apparatuur
 • Bar

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.4 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Zeewolde

Profielfoto van Albert

Sinds kort actief

Albert

5.00 3
Over de aanbieder

Hi, mijn naam is Albert! Ik ben een echte koffieliefhebber en houd van een lekkere kop koffie, het liefst espresso koffie. Wat jaren geleden thuis begon op een kleine Rancilio espresso machine...

Profiel

Telefoonnummer
0634197908

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/barista-workshop-van-een-koffieliefhebber-b374c&ref=1223

3 recensies

Albert scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • HU
  Huibert Kloet
  5.0/5

  Zei: "Onze cappuccino's smaken nu veel beter!"
  Het team van Banketbakkerij Schep in Almere kreeg een Barista Workshop van Albert. Dit hadden wij veel eerder moeten doen. Onze cappuccino's smaken nu veel beter! Veel tips en do's en dont's. Een aanrader voor het serveren van goede koffie!

  Ontdek deze activiteit
 • WE
  Wesley Visser
  5.0/5

  Zei: "Zeker aan te raden"
  Leuke Barista Workshop gedaan bij Albert als onderdeel van vrijgezellenfeest met 11 man. Is heel gemoedelijk, goede en duidelijke uitleg en leuke afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke weetjes erbij waar je in de praktijk op gaat letten op een positieve manier. Zeker aan te raden.

  Ontdek deze activiteit
 • MA
  Marielle Boon-Leroy
  5.0/5

  Zei: "We hebben een hele gezellige en leerzame middag gehad!"
  Op een zaterdagmiddag hebben we met onze familie van 8 personen (13 tot 70 jaar) een Barista Wrkshop gedaan bij Albert 'thuis', dat was voor ons handiger dan bij ons thuis. En er is genoeg parkeerruimte! Bij aankomst bleek dat het een speciale, in stijl aangeklede workshopruimte is met eigen keuken, toiletten, 2 ruime tafels en natuurlijk de schitterende koffiemachine. Eerst kregen we uitleg over het ontstaan, de bonen en de verschillende soorten koffie. Albert kan er boeiend over vertellen. Daarna mochten we zelf aan de slag. We hebben een hele gezellige en leerzame middag gehad!

  Ontdek deze activiteit
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.