Reggaeton met Rigean

Dans op deze muziekstroming uit Puerto Rico

Breid je dansmoves uit door jezelf Reggaeton meester te maken!

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Latijns-amerikaans

Breid je dansmoves uit door jezelf Reggaeton meester te maken!

Reggaeton is een bijzonder populaire muziekstijl die unieke dansmoves met zich meebrengt. Het is een mix van Amerikaanse hiphop en Latijns-Amerikaanse en Caribische muziek. Hoi, ik ben Rigean en ik kan niet wachten om jullie met deze stijl kennis te laten maken! Samen breidden we jullie arsenaal...

Reggaeton is een bijzonder populaire muziekstijl die unieke dansmoves met zich meebrengt. Het is een mix van Amerikaanse hiphop en Latijns-Amerikaanse en Caribische muziek. Hoi, ik ben Rigean en ik kan niet wachten om jullie met deze stijl kennis te laten maken! Samen breidden we jullie arsenaal aan dansmoves uit en voegen we daar deze unieke bewegingen aan toe. Niet veel mensen kunnen dit, wat het alleen nog maar specialer maakt! 

Om te beginnen maken we tijdens deze workshop even kennis met elkaar en de muziekstijl. Hierna verdiepen we ons in de basis van Reggaeton en de dansmoves die daarbij horen. We nemen dus stap voor stap door hoe er op deze stijl gedanst wordt. Het doel is om deze individuele stappen uiteindelijk samen te voegen tot een geheel. Aan het eind van de workshop is er dan ook de mogelijkheid om een volledige dans uit te voeren voor de groep. Met deze vorm is de kans het grootst dat de kennis je bijblijft. Je kunt dan voortaan je vrienden en familie verbazen op feestjes met je nieuw aangeleerde unieke Reggaeton danspasjes! 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Energiek
 • Grote groepen korting
 • Top locatie in hartje Breda
 • Mogelijk door heel NL en BE

Wat is inbegrepen?

 • Eind presentatie
 • Eigen choreografie
 • Muziek

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda Centrum

Veelgestelde vragen

Wat voor locatie(s) zijn geschikt voor de Reaggeton dans workshop?

(Binnen)locatie met voldoende bewegingsvrijheid. Denk aan een café, school, winkelcentrum, feestzaal, sportschool, werkplaats of bij mooi weer op een (openbare) buitenlocatie in het centrum, Park of een andere bezienswaardigheid.

Kan de workshop ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de workshop?

Nee, al mijn workshops zijn inclusief alle materialen en middelen.

Profielfoto van Rigean

Sinds kort actief

Rigean

Over de aanbieder

Hoi, ik ben Rigean uit het gezellige Breda. Ik verzorg al 7 jaar workshops. Dansen is al heel lang mijn passie en ik hou dan ook echt van het maken en uitvoeren van een toffe choreografie. Met...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/dans-op-deze-muziekstroming-uit-puerto-rico-71ba1&ref=1120

2 recensies

Rigean scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • AN
  Anouk
  5.0/5

  Zei: "Super!!!!"
  Mede namens Rituals wil ik jullie enorm bedanken voor jullie inzet bij de Rituals Trailer Trash Bash. Ze zijn heel blij en hebben een stroom van positieve reacties ontvangen. Heel erg bedankt en graag tot een volgende samenwerking!

  Ontdek deze activiteit
 • MO
  Monique
  5.0/5

  Zei: "Met een lach naar huis"
  De Azonto workshop was erg leuk en iedereen ging helemaal los. Reigean's verhaal was erg inspirerend en iedereen ging ook nog met een lach naar huis, zeker een aanrader!

  Ontdek deze activiteit
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.