Italiaans koken met Nick

Een unieke Kook Workshop in Waalre

Leer elkaar beter kennen tijdens een culinair uitstapje

Prijs p.p.

€ 65,-

Duur

2 uur

Deelnemers

14-28

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Koken

Leer elkaar beter kennen tijdens een culinair uitstapje

Een bedrijfsuitje , een familiedag of gewoon een gezellig avondje koken met vrienden; er is geen betere manier om het teamgevoel een boost te geven dan door samen deel te nemen aan een kookworkshop. 7 luxe kookeilanden, elk uitgerust met een groot fornuis, een warmhoudkast, twee ovens en alle...

Een bedrijfsuitje, een familiedag of gewoon een gezellig avondje koken met vrienden; er is geen betere manier om het teamgevoel een boost te geven dan door samen deel te nemen aan een kookworkshop. 7 luxe kookeilanden, elk uitgerust met een groot fornuis, een warmhoudkast, twee ovens en alle andere benodigdheden, maakt deze kook walhalla een perfecte locatie voor een avondje uit met jouw favoriete gezelschap. 
 
Natuurlijk, het geduld wordt zo nu en dan op de proef gesteld en de bereiding van sommige gerechten gaat niet bij iedereen in één keer vlekkeloos, maar juist dat is wat het zo leuk maakt en jullie dichter bij elkaar brengt. Tijdens de kookworkshop gaan wij aan de slag met het maken van een 3 gangen menu. En mochten jullie het graag nog iets uitgebreider willen, dan is het mogelijk om een amuse diner toe te voegen met kleine hapjes en indien gewenst een wijnarrangement. 

Vragen? Stel ze gerust en tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • 7 kook eilanden
 • Maatwerk
 • Teambuilding

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Waalre

Profielfoto van Nick

Sinds kort actief

Nick

Over de aanbieder

Hi, mijn naam is Nick! Op mijn zestiende koos ik ervoor om in de voetsporen van mijn opa, mijn vader en mijn tante te treden door aan een carrière in de horeca te beginnen. Een van de...

Profiel

Telefoonnummer
+31614279795

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/een-unieke-kook-workshop-in-waalre-7a1b6&ref=1237

1 recensie

Nick scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • MA
  Marcel
  5.0/5

  Zei: "Erg gezellige kookstudio"
  Het was een zeer goed verzorgde middag/avond. Erg gezellige kookstudio. Leuke praktische kookeiland keukens. Alles aanwezig. Leuke recepten. En goede begeleiding. We zijn uitgedaagd en goed bezig gehouden.

  Ontdek deze activiteit 00d7-c302-552b-ffdb
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.