Fotografie met Marije

Fotografie Workshop op de Maasvlakte Rotterdam

Een inspirerend gebied voor een bedrijfs- of groepsuitje

Prijs p.p.

€ 50,-

Duur

3 uur

Deelnemers

20-100

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Fotografie

Een inspirerend gebied voor een bedrijfs- of groepsuitje

Tijdens deze fotografie workshop gaan wij De Maasvlakte ontdekken door de ogen van een fotograaf. De Maasvlakte is een groot industriegebied dat door de mens aangelegd is in de Noordzee. Een zeer inspirerend gebied en uitermate geschikt voor een bedrijfs- of groepsuitje. Naast industrie en haven...

Tijdens deze fotografie workshop gaan wij De Maasvlakte ontdekken door de ogen van een fotograaf. De Maasvlakte is een groot industriegebied dat door de mens aangelegd is in de Noordzee. Een zeer inspirerend gebied en uitermate geschikt voor een bedrijfs- of groepsuitje. Naast industrie en havengebied is hier ook veel flora en fauna te zien.

Na een interactieve intro waarbij we veel voorbeeldfoto’s laten zien, gaan jullie in groepjes zelf aan de slag. Jullie kunnen de opdrachten uitvoeren met jullie eigen camera’s, mobiele telefoons of de spiegelreflexcamera’s die wij ter beschikking stellen. De opdrachten passen we aan naar jullie wensen.

Tijdens de workshop worden jullie begeleid door 2 docenten. We sluiten de workshop af met het gezamenlijk bespreken van de resultaten. In een gezellige ongedwongen sfeer kunnen we zo van elkaars foto’s leren en nieuwe inspiratie opdoen.

Op de Maasvlakte zijn veel verschillende onderwerpen te vinden. In het havengebied staan grote overslag- en containerterminals die grote invloed hebben op de inrichting van het landschap. Daarnaast zijn er grote stukken braakliggend terrein. Op grote stukken van de Maasvlakte gaat de natuur rustig zijn gang en zijn er volop bloemen, planten en vogels die gefotografeerd kunnen worden.

Heb je vragen stuur mij dan een bericht!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Unieke locatie
 • Teambuilding
 • 2 begeleiders

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Profielfoto van Marije

17 jaar actief

Marije

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Marije! Ik ben fotograaf, beeldbewerker en workshopdocent fotografie. In 2004 studeerde ik af als fotografisch vormgever aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag....

Profiel

Telefoonnummer
0624902607

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/fotografie-workshop-op-de-maasvlakte-rotterdam-e12b2&ref=1312

2 recensies

Marije scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • GE
  Gemeente Amersfoort
  5.0/5

  Zei: "Een schot in de roos"
  Een online activiteiten bedenken voor collega’s tijdens Corona is niet makkelijk, maar de online workshop fotografie was een schot in de roos. Redmar en Marije hebben dit mogelijk gemaakt! Met veel passie en enthousiasme wisten ze ons mee te nemen in de wereld van fotografie. We hebben in een korte tijd veel nuttige tips en tricks gekregen. De afwisseling tussen theorie en praktijk was goed in balans en er was zelfs ruimte voor individuele/specifieke vragen. Het was leuk om te doen en ontzettend leerzaam! Ook de communicatie vooraf verliep soepel en prettig. Iedere keer werd ik professioneel te woord gestaan en ontzorgd.

  Ontdek deze activiteit 5254-4867-457b-15aa
 • JA
  Jan
  5.0/5

  Zei: "De workshop was perfect"
  De workshop was perfect. Goed georganiseerd. Goede fototechnische informatie. Prima presentatie. Door twee personen geeft een boeiende afwisseling. Er was ook een goede wisselwerking tussen de presentatoren en de deelnemers. De Maasvlakte is een uitstekende locatie. De afwisseling tussen de natuur en de techniek stimuleert een creatieve inzet bij de te kiezen onderwerpen.

  Ontdek deze activiteit 907d-d062-905c-d051
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.