Singer Songwriter met Sanae

Ik begeleid jullie bij het schrijven van een eigen Hit Song!

Heerlijk creatief met woorden

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

2 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Zang

Heerlijk creatief met woorden

Teksten schrijven is voor mij meer dan een uitlaatklep. Het is een ware passie, wat je allemaal wel niet kunt doen met tekst en melodie. It’s magical! In de 20 jaar ervaring als professioneel zangeres wel honderden teksten geschreven en daarmee een creatieve flow van schrijven ontdekt en o...

Teksten schrijven is voor mij meer dan een uitlaatklep. Het is een ware passie, wat je allemaal wel niet kunt doen met tekst en melodie. It’s magical! In de 20 jaar ervaring als professioneel zangeres wel honderden teksten geschreven en daarmee een creatieve flow van schrijven ontdekt en ontwikkeld met super veel tips en tricks!

Samen gezellig een zang tekst schrijven voor jezelf of voor anderen? Er worden groepjes gemaakt waarin je samen gaat sparren over een onderwerp wat jullie allemaal aanspreekt. Dit zijn mooie momenten waarin teambuilding geaccentueerd wordt en alle creatieve input gebundeld wordt tot een leuk concept. Met dat concept gaan we verder bouwen. Jullie krijgen alle bouwstenen en ingrediënten om een unieke lied te gaan schrijven, vertolken en performen. Jullie worden op weg geholpen hoe je inspiratie op kunt doen om een tekst en melodie te bedenken. De technische opbouw van een nummer en de x factor formule om ieders nummer dat extra shine te geven. Wanneer jullie zover zijn kunnen we de songs opnemen zodat de ideeën niet verloren gaan. Omarm het creatieve proces met plezier en creëer samen jullie eerste hit song!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Style naar keuze
 • Versterkt team gevoel
 • Creatief met woorden
 • Grote groepen korting

Wat is inbegrepen?

 • Microfoons
 • Muziekinstalatie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland
Profielfoto van Sanae

Sinds kort actief

Sanae

5.00 1
Over de aanbieder

Hey you! Ik ben Sanae Casita, al 20 jaar professioneel actief in de muziek als zangeres, rapster, spoken word artiest, jongerencoach en in de afgelopen 5 jaar actief als kunstenares en actrice....

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/ik-begeleid-jullie-bij-het-schrijven-van-een-eigen-hit-song-ecd14&ref=1193

1 recensie

Sanae scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • ME
  Megan Kerber
  5.0/5

  Zei: "Het was echt super leuk!"
  Het was echt super leuk! M’n collega’s waren eerst een beetje zenuwachtig maar toen ging het van zelf. Casita paste ook erg goed bij de groep, we waren op momenten misschien iets te enthousiast en ze kon ons goed weer focusen. Ze was ook echt aanmoedigend goed voor de sfeer. Erg geslaagd dus en we zijn ontzettend benieuwd naar het afgemaakte product.

  Ontdek deze activiteit 0954-566a-9725-33a0
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.