Graffiti met Jassin

Kinderfeestje Graffiti - Gewoon aan huis bij jullie op locatie

De meest creatieve verjaardagsfeestje!

Prijs p.p.

€ 29,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

De meest creatieve verjaardagsfeestje!

Hallo, mijn naam is Jassin en tijdens deze graffiti workshop voor kinderfeestjes neem ik de kids mee op reis in de wereld van een echte graffiti artiest. Ik geef ze mee dat het meer is dan alleen maar een beetje verf spuiten op plaatsen waar dat eigenlijk verboden is. Echte graffiti kunste...

Hallo, mijn naam is Jassin en tijdens deze graffiti workshop voor kinderfeestjes neem ik de kids mee op reis in de wereld van een echte graffiti artiest. Ik geef ze mee dat het meer is dan alleen maar een beetje verf spuiten op plaatsen waar dat eigenlijk verboden is. Echte graffiti kunstenaars ontwerpen hun teksten en tekeningen met zorg en gaan pas met de verfspuit aan de slag als ze weten wat ze gaan doen. Na de graffiti workshop zijn de kids heerlijk creatief bezig geweest met als eindresultaat een eigen graffiti kunstwerk en graffiti artist certificaat.

Op interactieve wijze leg ik ze alles uit over allerlei spuittechnieken en over wat graffiti precies is en hoe het is ontstaan. Vervolgens gaan de kinderen aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Dit ontwerp mag je uiteraard uitvoeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hardboard panelen van 60 x 60 cm. Deze panelen mogen ze aan het einde van de workshop natuurlijk mee naar huis nemen als leuk aandenken aan geslaagd kinderfeestje.

Uiteraard zorg ik ervoor dat de locatie goed afgedekt wordt. Verder neem ik beschermende kleding, mondkapjes en handschoenen mee. Ik adviseer wel altijd om oude kleding aan te trekken.  Nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen, aarzel dan niet en stuur mij dan snel een berichtje!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Maak je eigen kunstwerk
 • Op locatie bij jullie door heel NL & BE

Wat is inbegrepen?

 • Spuitbussen
 • Panelen
 • Beschermende kleding
 • Ruimte wordt goed afgedekt

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Veelgestelde vragen

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de graffiti workshop?

Nee, de workshop graffiti is inclusief alle middelen en materialen.

Profielfoto van Jassin

Sinds kort actief

Jassin

Over de aanbieder

Dag Lieve mensen! Ik ben Jassin en ik verzorg al jaren met veel plezier graffiti workshops voor jong en oud. Voornamelijk ben ik in het onderwijs en voor bedrijven actief, maar ook voor...

Profiel

Telefoonnummer
062440546

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/kinderfeestje-graffiti-gewoon-aan-huis-bij-jullie-op-locatie-e0a0d&ref=1299

10 recensies

Jassin scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • HI
  Hilde Blondeel
  5.0/5

  Zei: "Pimp je speelplaats!"
  Vandaag namen 5 en 6 zelf de touwtjes in handen. Om een kale muur te pimpen bestelden de juffen een workshop bij Jassin. En vandaag was het eindelijk zo ver. Jassin kwam uit het verre Breda om ons in te wijden in de wereld van de graffiti. Hij deed dat op onnavolgbare wijze. Hij had onze aandacht meteen vast. Hij vertelde hoe we dikke lijnen, dunne lijnen kunnen spuiten, hoe we vermijden dat de verf gaat druipen, hoe we dubbele letters moeten tekenen, hoe we die dan kunnen opvullen. Ja, we hebben heel wat geleerd! En toen mochten we zelf aan de slag. Eerst in groep een ontwerp maken, dan een werkschort aan, overschoenen en een mondkapje en we konden beginnen. Eerst wat onwennig maar algauw alsof we nog niets anders gedaan hadden. Jassin liep rond, gaf tips en hielp hier en daar. Dat het koud was en af en toe regende kon ons helemaal niet deren. Niemand zeurde, niemand kloeg. Het werd een namiddag die we ons nog lang zullen herinneren! Nu moeten onze panelen drogen en nog behandeld worden tegen het vocht. En dan! Dan komen ze aan de schoolmuur te hangen! Best spannend! Jassin, hartelijk dank voor deze fijne namiddag!

  Ontdek deze activiteit Pimp-je-speelplaats
 • KA
  Karlijn de Vries
  5.0/5

  Zei: "Het was een zeer geslaagde activiteit!"
  Het was een zeer geslaagde activiteit! We hebben de kunstwerken in ons kantoorpand opgehangen en iedereen is er erg trots op. Nogmaals dank voor je hulp en enthousiasme!

  Ontdek deze activiteit
 • EL
  Ellen Van den Eynde
  5.0/5

  Zei: "We hopen dit in de toekomst nog te herhalen"
  We hoorden van onze mensen dat de Graffiti workshop absoluut geslaagd was. Hartelijk bedankt daarvoor dus! We hopen dit in de toekomst nog te herhalen.

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.