Latte Art met Peter

Latte Art Workshop Utrecht

Leer de mooiste figuurtjes in je cappuccino schenken!

Prijs p.p.

€ 85,-

Duur

3 uur

Deelnemers

4-10

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Dranken

Leer de mooiste figuurtjes in je cappuccino schenken!

Tijdens mijn Latte Art Workshop in Utrecht ga je gedurende drie uur lang aan de slag om de basisfiguren van de latte art te leren: het hartje en de rosetta. We beginnen met de theorie van het melk opschuimen, zodat je weet hoe je perfect microfoam maakt. Na deze introductie is het tijd om...

Tijdens mijn Latte Art Workshop in Utrecht ga je gedurende drie uur lang aan de slag om de basisfiguren van de latte art te leren: het hartje en de rosetta. We beginnen met de theorie van het melk opschuimen, zodat je weet hoe je perfect microfoam maakt.

Na deze introductie is het tijd om zelf aan de slag achter de espressomachine. Tijdens de workshop staan we stil bij juiste techniek van het opschuimen van de melk, hoe je de melkkan het best kan vasthouden en het schenktempo.

Workshop onderdelen:

- Introductie van latte art
- Verschillende melk varianten
- Techniek van het ultieme melkschuim bereiden
- Melk walsen en gelijk verdelen melkschuim
- Techniek inschenken van de cappuccino:
   - Hartje schenken
   - Rosetta schenken

Doordat we in kleine groepen werken is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching. Heb je deze basisfiguren snel onder de knie? Dan kunnen we afhankelijk van jouw niveau verder met andere figuren zoals de tulp en zwaan.

De workshop zal door mij of één van mijn collega's worden verzorgd.

We geven de besloten workshop voor groepen vanaf 6 tot 20 personen. Ben je met minder dan 6 personen? Dan hanteren we een starttarief van €471,-.

We denken graag met je mee voor welke workshop het beste aansluit bij jouw wensen. Heb je vragen? Stuur mij een bericht of reserveer een unieke workshop in Utrecht!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Locatie Utrecht
 • Persoonlijk
 • Theorie & Praktijk

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Utrecht

Profielfoto van Peter

8 jaar actief

Peter

5.00 2
Over de aanbieder

Hallo, mijn naam is Peter! Na 5 jaar als franchiser een succesvolle koffiezaak te hebben gerund, was mijn eigen koffiebar de volgende stap. Hierbij horen ook de Koffie en Barista workshops,...

Profiel

Telefoonnummer
0642113168

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/latte-art-workshop-utrecht-dca0d&ref=1316

2 recensies

Peter scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • BJ
  Bjorn te Morsche
  5.0/5

  Zei: "Top gedaan"
  Gisteren de Workshop Barista gevolgd samen met een vriend van mij. Het was een zeer geslaagde, gezellige en leerzame avond. Op naar een vervolg cursus. Laurens bedankt voor alle info en tips. Haha allemaal van pas komen. Top gedaan.

  Ontdek deze activiteit 2d7a-b58e-aa55-6fe0
 • ES
  Ester Dammers
  5.0/5

  Zei: "Een mooie ervaring rijker!"
  Op 17-2-2018 de barista workshop gevolgd, welke op een leuke, vlotte en interactieve manier werd gegeven. Veel geleerd, veel koffie geproefd en uiteindelijk zelf achter de espresso-machine gestaan. Ook prettig was dat bepaalde dingen wat meer uitgelegd of van dichterbij getoond werden, nadat ik van tevoren had aangegeven slechtziend te zijn. Maar wel op zo'n manier dat niet de nadruk werd gelegd op mij als zijnde 'iemand met een beperking'. Al met al een mooie ervaring rijker!

  Ontdek deze activiteit 7c13-73a6-7e2c-ebd4
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.