Performance met Sanae

Leer hoe je moet schitteren op het podium

Shinen op podium als een superster? Voel de kick en ga samen lekker los op podium!

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

2 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Podiumkunst

Shinen op podium als een superster? Voel de kick en ga samen lekker los op podium!

Hoe leuk is het om te shinen als een ster op podium!?  Welke bekende superster spreekt jullie het meeste aan? Hoi, mijn naam is Sanae en graag help ik jullie op weg hoe je een act kunt inkleuren en dynamiek geeft.  Al hebben jullie totaal geen ervaring en is het nog spannen...

Hoe leuk is het om te shinen als een ster op podium!?  Welke bekende superster spreekt jullie het meeste aan? Hoi, mijn naam is Sanae en graag help ik jullie op weg hoe je een act kunt inkleuren en dynamiek geeft.  Al hebben jullie totaal geen ervaring en is het nog spannend kunnen we er nog een gezellige feestje van maken! Daarnaast leer ik jullie nieuwe skills ontdekken over performen en over jullie zelf. In kleine groepjes ga je de uitdaging stage performance aan, door een nummer te kiezen wat jullie samen het allerbeste kennen en een kick van krijgen. Met de karaoke versie gaan we aan de slag op podium en maken we gebruik van microfoons en een professionele geluidssysteem. We werken aan expressie, zang en ademhalingstechnieken, entertainen, dynamiek, charisma, beweging, originaliteit, verdelen van je energie, zelfvertrouwen en nog veel meer! Je moedigt elkaar aan en met humor en plezier voelt iedereen zich al gauw in zijn element op podium. 

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland
Profielfoto van Sanae

Sinds kort actief

Sanae

Over de aanbieder

Hey you! Ik ben Sanae Casita, al 20 jaar professioneel actief in de muziek als zangeres, rapster, spoken word artiest, jongerencoach en in de afgelopen 5 jaar actief als kunstenares en actrice....

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leer-hoe-je-moet-schitteren-op-het-podium-cc027&ref=1113

1 recensie

Sanae scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • ME
  Megan Kerber
  5.0/5

  Zei: "Het was echt super leuk!"
  Het was echt super leuk! M’n collega’s waren eerst een beetje zenuwachtig maar toen ging het van zelf. Casita paste ook erg goed bij de groep, we waren op momenten misschien iets te enthousiast en ze kon ons goed weer focusen. Ze was ook echt aanmoedigend goed voor de sfeer. Erg geslaagd dus en we zijn ontzettend benieuwd naar het afgemaakte product.

  Ontdek deze activiteit 0954-566a-9725-33a0
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.