Body Percussie met Rigean

Leer toffe beats te maken door middel van je lichaam

Maak een beat met je eigen body!

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 8 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Urban

Maak een beat met je eigen body!

Ben je op zoek naar een originele en muzikale workshop? Denk dan eens aan de workshop body percussie! Hoi, ik ben Rigean en ik laat jullie zien hoe je met je eigen lichaam muziek kunt maken. Door te klappen, te stampen en je stem te gebruiken kun je een tof effect creëren. En dat effect wor...

Ben je op zoek naar een originele en muzikale workshop? Denk dan eens aan de workshop body percussie! Hoi, ik ben Rigean en ik laat jullie zien hoe je met je eigen lichaam muziek kunt maken. Door te klappen, te stampen en je stem te gebruiken kun je een tof effect creëren. En dat effect wordt alleen nog maar toffer wanneer je met een groep bent! 

We beginnen de workshop body percussie met een korte kennismaking en een uitleg over wat body percussie nou daadwerkelijk is. Ik zal eerst zelf een demonstratie geven om jullie – hopelijk – enthousiast te maken! Hierna gaan we aan de slag met een warming-up zodat alle spieren warm worden en jullie lekker losjes worden. Vervolgens zullen we op een leuke en interactieve manier aandacht besteden aan de nodige basisgeluiden om een ritme te kunnen klappen, stampen en dansen. Ook kun je geluid maken door op je borstkas te slaan en natuurlijk door je stem te gebruiken. Wanneer de basisgeluiden geoefend zijn gaan we zowel gezamenlijk als in kleine groepjes verschillende ritmes in elkaar zetten. Uiteraard loop ik hierbij rond om te helpen en vragen te beantwoorden. Wanneer jullie goed geoefend hebben komen we weer bij elkaar en mogen jullie je ter afsluiting op een leuke manier naar elkaar toe gaan presenteren. Om de workshop goed af te ronden doen we als groep nog een ontspannende cooling-down.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Grote groepen korting
 • Top locatie in hartje Breda
 • Ook bij jullie op locatie mogelijk
 • Niveau afgestemd op groep

Wat is inbegrepen?

 • Muziek
 • Presentatie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Boschstraat 88 Breda

Veelgestelde vragen

Wat voor locatie(s) zijn geschikt voor de Body percussie workshop?

(Binnen)locatie met voldoende bewegingsvrijheid. Denk aan een café, school, winkelcentrum, feestzaal, sportschool, werkplaats of bij mooi weer op een (openbare) buitenlocatie in het centrum, Park of een andere bezienswaardigheid.

Kan de workshop ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de workshop?

Nee, al mijn workshops zijn inclusief alle materialen en middelen.

Profielfoto van Rigean

Sinds kort actief

Rigean

5.00 2
Over de aanbieder

Hoi, ik ben Rigean uit het gezellige Breda. Ik verzorg al 7 jaar workshops. Dansen is al heel lang mijn passie en ik hou dan ook echt van het maken en uitvoeren van een toffe choreografie. Met...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leer-toffe-beats-te-maken-door-middel-van-je-lichaam-496ce&ref=1118

2 recensies

Rigean scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • AN
  Anouk
  5.0/5

  Zei: "Super!!!!"
  Mede namens Rituals wil ik jullie enorm bedanken voor jullie inzet bij de Rituals Trailer Trash Bash. Ze zijn heel blij en hebben een stroom van positieve reacties ontvangen. Heel erg bedankt en graag tot een volgende samenwerking!

  Ontdek deze activiteit
 • MO
  Monique
  5.0/5

  Zei: "Met een lach naar huis"
  De Azonto workshop was erg leuk en iedereen ging helemaal los. Reigean's verhaal was erg inspirerend en iedereen ging ook nog met een lach naar huis, zeker een aanrader!

  Ontdek deze activiteit
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.