Boksen met Mylia

Leren boksen als Floyd Mayweather?

Maak kennis met deze Olympische zelfverdedigingssport

Prijs p.p.

€ 27,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Vechtsport

Maak kennis met deze Olympische zelfverdedigingssport

Heb je zin om iets nieuws te leren en vinden jullie het leuk om actief bezig te zijn? Denk dan eens aan een workshop boksen! Hoi, mijn naam is Mylia en ik leer jullie graag de basistechnieken van het boksen, zoals de gevechtshouding, verdedigen en stoten. Daarna mag je zelf aan de slag om ...

Heb je zin om iets nieuws te leren en vinden jullie het leuk om actief bezig te zijn? Denk dan eens aan een workshop boksen! Hoi, mijn naam is Mylia en ik leer jullie graag de basistechnieken van het boksen, zoals de gevechtshouding, verdedigen en stoten. Daarna mag je zelf aan de slag om al het geleerde in de praktijk te brengen. Durf jij het aan?

We beginnen de workshop met een interactieve kennismaking. Vervolgens gaan we aan de slag met een warming-up om alle spieren lekker los te maken. Dan kunnen we écht gaan beginnen! Dit doen we in de eerste plaats met de basis van het boksen: de gevechtshouding. Je zult merken dat balans en stabiliteit van groot belang zijn. Vervolgens besteden we uitgebreid aandacht aan verschillende verdedigingstechnieken en stoottechnieken aan de hand van diverse oefeningen. In al deze oefeningen staat respect voor elkaar centraal. Wanneer jullie de basistechnieken onder de knie hebben, brengen we deze in de praktijk op de stootkussens. Ter afsluiting vindt er een nog leuk sparringsspel plaats waarin alle aangeleerde basistechnieken terug zullen komen. Om spierherstel te bevorderen eindigen we de workshop met een ontspannende cooling-down.

Wil je je collega’s uitdagen tijdens een bedrijfsuitje? De vrijgezel even "aanpakken"? Wil je de teambuilding van jouw elftal verbeteren? Of is er begeleiding nodig voor een sportactiviteiten dag op school? ik bied leuke en uitdagende boksworkshops aan voor verschillende doelgroepen. Ik kan jullie op mijn locatie in Breda ontvangen, maar ik kom ook graag bij jullie op locatie. Mijn workshops worden qua planning helemaal afgestemd op de wensen vanuit de organisatie. Graag kijk ik met jou naar de mogelijkheden!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Intensief
 • Grote groepen korting
 • Mogelijk door heel NL & BE
 • Niveau afgestemd op groep

Wat is inbegrepen?

 • Handschoenen
 • Pionnen
 • Speedladder
 • Muziek
 • Stootkussens

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda Weidehek

Veelgestelde vragen

Kan de workshop ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de workshop?

Zorg ervoor dat iedereen lekkere sportieve kleding aan heeft. Verder zorg ik voor alle materialen waaronder bokshandschoenen en trapkussens.

Profielfoto van Mylia

Sinds kort actief

Mylia

5.00 4
Over de aanbieder

Mijn naam is Mylia van Gastel, geboren en getogen in Breda. Al sinds jonge leeftijd ben ik een allround sportliefhebber, en deze hobby heb ik sinds een aantal jaar om weten te zetten in mijn...

Profiel

Telefoonnummer
0639451773

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leren-boksen-als-floyd-mayweather-e494e&ref=1061

4 recensies

Mylia scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • LA
  Latifa Agadour
  5.0/5

  Zei: "Naar wens verlopen"
  Alles is naar wens verlopen, ze hebben het er nog steeds over

  Ontdek deze activiteit
 • EL
  Ellen
  5.0/5

  Zei: "Hartelijk bedankt"
  Hartelijk bedankt voor de workshops afgelopen vrijdag! De deelnemers waren zeer positief. Ellen

  Ontdek deze activiteit
 • MA
  Marie-Claire - UZA
  5.0/5

  Zei: "De workshop kickboksen was fantastisch!"
  Bedankt om er samen met ons een fantastische dag van te maken afgelopen zondag! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden. Ik heb jullie een Wetransfer link gestuurd met een aantal leuke foto’s. Wil je zeker de fotograaf Frank Toussaint vermelden wanneer je de foto’s deelt? Dank!

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.