Kazoo met Hans

Maak je klaar voor een hilarische energizer met kazoos.

Leer binnen 30 secenden dit instrument te bespelen

Prijs p.p.

€ 26,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Instrumenten

Leer binnen 30 secenden dit instrument te bespelen

De kazoo is een oud en legendarische instrument wat binnen een aantal seconden makkelijk te bespelen is! Dit is een bruisende en lollige workshop of energizer voor alle leeftijden! Al hebben jullie geen gevoel voor ritme of de stem vaardigheden dan is dat helemaal niet erg want het draait h...

De kazoo is een oud en legendarische instrument wat binnen een aantal seconden makkelijk te bespelen is! Dit is een bruisende en lollige workshop of energizer voor alle leeftijden! Al hebben jullie geen gevoel voor ritme of de stem vaardigheden dan is dat helemaal niet erg want het draait hier puur om plezier en samenhorigheid! Het enigste wat jullie hoeven te doen is enthousiast een partijtje meeblazen.  

We beginnen de workshop met een korte uitleg. Dan volgen er een paar eenvoudige maar hilarische ritmische oefeningen en spelletjes met de stem om het kazoos-spelen aan te vullen. Daarna gaan we samen met elkaar een “prachtig” stuk muziek spelen. Ieder op zijn eigen kazoo, die na afloop natuurlijk mee naar huis mag. 

Naast de workshop en energizer Kazoo is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de Kazoo Happening. Dit is een combinatie van Kazoo-spelen en een Drum Happening/ Drumcircle Workshop en een Stem-Happening. Ook hier is een gevoel van ritme of een goede stem niet belangrijk. Alles draait om plezier en vertier! 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Muzikaal
 • Vernieuwend
 • Out of the Box

Wat is inbegrepen?

 • Percussie Stokken
 • Pannen
 • Potten
 • Deksels

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland
Profielfoto van Hans

Sinds kort actief

Hans

5.00 2
Over de aanbieder

Mijn hart en kracht ligt in het verbinden en helen van anderen. Door dit samen te doen ontstaat er eensgezindheid. Sinds 1993 doe ik dit gepassioneerd en werk ik met de volgende essentiële...

Profiel

Telefoonnummer
0651298903

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-je-klaar-voor-een-hilarische-energizer-met-kazoos.-5c355&ref=1195

2 recensies

Hans scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • KV
  KVLO IJselstreek
  5.0/5

  Zei: "Dank voor de geweldige middag!"
  We hebben een hele leuke energizer boomwhackers gehad. Iedereen vond het leuk. Mede daardoor een gezellige sfeer de rest van de avond. Dank daarvoor

  Ontdek deze activiteit
 • ME
  Medapharma
  5.0/5

  Zei: "De percussie workshop was geslaagd!"
  Binnen 5 minuten was zelfs de meest a-ritmische deelnemer enthousiast aan het trommelen bij de percussieworkshop. Spelenderwijs werden we door Hans zo geïnstrueerd dat we al heel snel swingende Cubaanse carnavalsmuziek aan het spelen waren. Een hele leuke activiteit om tijdens of na een vergadering de zinnen te verzetten en zo ook op een geheel andere manier samen te werken. Met de nodige humor weet Hans alles goed uit te leggen zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen aan deze activiteit. Een aanrader!

  Ontdek deze activiteit
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.