Graffiti met Jassin

Maken samen een gigantisch graffiti kunstwerk op muur, tijdens deze creatieve graffiti experience

Iedereen creatief bezig en samenwerken naar één tof eindresultaat

Prijs p.p.

€ 34,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

Iedereen creatief bezig en samenwerken naar één tof eindresultaat

Graffiti is een kunstvorm die vaak wordt gebruikt om een statement te maken of om een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met speciale graffitispuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op sierlijke wijze aangebracht op een muur. Hoi, mijn naam is Jassin tijdens de workshop...

Graffiti is een kunstvorm die vaak wordt gebruikt om een statement te maken of om een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met speciale graffitispuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op sierlijke wijze aangebracht op een muur. Hoi, mijn naam is Jassin tijdens de workshop graffiti gaan wij samen een tof kunstwerk maken op een muur. Creatief bezig zijn en samenwerken staat centraal tijdens deze workshop graffiti daarom zeer geschikt als een leuk teamuitje of teambuildingsactiviteit.

Wij beginnen de workshop met het uitleggen van de opzet van de workshop en vervolgens begin ik met de uitleg van de basistechnieken en geef ik handige tips & tricks. Na de uitleg wordt de beschermende kleding aangetrokken. Dit kunnen overalls, poncho's en schortjes zijn of stofjassen en natuurlijk ook de handschoenen mondkapjes en schoenbeschermers. Wanneer iedereen aangekleed is gaan jullie samen aan de slag met het maken van de schets. Wanneer duidelijk is wat wij gaan maken, pakken we de spuitbussen erbij en zetten de schets op de muur. Tijdens de workshop graffiti blijf ik natuurlijk aanwezig ter ondersteuning en uiteraard om te helpen en te sturen.

Deze workshop verzorg ik overal door heel Nederland en België. Mijn prijs is inclusief reis & materiaalkosten.  Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Eigen kunstwerk
 • Grote groepen korting
 • Top locatie in Amsterdam
 • Mogelijk door heel NL & BE

Wat is inbegrepen?

 • Spuitbussen
 • Beschermende kleding
 • Reiskosten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Amsterdam, Flevopark

Veelgestelde vragen

Moet ik oude kleding aan?

Tijdens al mijn graffiti workshops zit iedereen goed beschermd. Ik neem beschermende kleding mee. En de de locatie goed af.

Ik heb een zwangere collega?

Geef dit aan bij de aanvraag en ik zorg voor de juiste mondkapjes.

Wij hebben zelf geen muur?

Door heel Nederland en België, zitter verschillende graffiti vrijplaatsen. Dit zijn door de gemeente aangewezen vrijplaatsen waar je graffiti mag spuiten.

Profielfoto van Jassin

Sinds kort actief

Jassin

4.90 10
Over de aanbieder

Dag Lieve mensen! Ik ben Jassin en ik verzorg al jaren met veel plezier graffiti workshops voor jong en oud. Voornamelijk ben ik in het onderwijs en voor bedrijven actief, maar ook voor...

Profiel

Telefoonnummer
062440546

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maken-samen-een-gigantisch-graffiti-kunstwerk-op-muur-tijdens-deze-creatieve-graffiti-experience-4798d&ref=1189

10 recensies

Jassin scoort gemiddeld een 4.90

4.90 van 5.00
Gemiddelde score
4.90
 • HI
  Hilde Blondeel
  5.0/5

  Zei: "Pimp je speelplaats!"
  Vandaag namen 5 en 6 zelf de touwtjes in handen. Om een kale muur te pimpen bestelden de juffen een workshop bij Jassin. En vandaag was het eindelijk zo ver. Jassin kwam uit het verre Breda om ons in te wijden in de wereld van de graffiti. Hij deed dat op onnavolgbare wijze. Hij had onze aandacht meteen vast. Hij vertelde hoe we dikke lijnen, dunne lijnen kunnen spuiten, hoe we vermijden dat de verf gaat druipen, hoe we dubbele letters moeten tekenen, hoe we die dan kunnen opvullen. Ja, we hebben heel wat geleerd! En toen mochten we zelf aan de slag. Eerst in groep een ontwerp maken, dan een werkschort aan, overschoenen en een mondkapje en we konden beginnen. Eerst wat onwennig maar algauw alsof we nog niets anders gedaan hadden. Jassin liep rond, gaf tips en hielp hier en daar. Dat het koud was en af en toe regende kon ons helemaal niet deren. Niemand zeurde, niemand kloeg. Het werd een namiddag die we ons nog lang zullen herinneren! Nu moeten onze panelen drogen en nog behandeld worden tegen het vocht. En dan! Dan komen ze aan de schoolmuur te hangen! Best spannend! Jassin, hartelijk dank voor deze fijne namiddag!

  Ontdek deze activiteit Pimp-je-speelplaats
 • KA
  Karlijn de Vries
  5.0/5

  Zei: "Het was een zeer geslaagde activiteit!"
  Het was een zeer geslaagde activiteit! We hebben de kunstwerken in ons kantoorpand opgehangen en iedereen is er erg trots op. Nogmaals dank voor je hulp en enthousiasme!

  Ontdek deze activiteit
 • EL
  Ellen Van den Eynde
  5.0/5

  Zei: "We hopen dit in de toekomst nog te herhalen"
  We hoorden van onze mensen dat de Graffiti workshop absoluut geslaagd was. Hartelijk bedankt daarvoor dus! We hopen dit in de toekomst nog te herhalen.

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.