Podiumangst met Sanae

Overwinnen van Podium Angst

Gevoel van voldoening, plezier, zelfvertrouwen en trots zijn dat jullie het ook kunnen!

Prijs p.p.

€ 27,50

Duur

2 uur

Deelnemers

10-30

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Podiumkunst

Gevoel van voldoening, plezier, zelfvertrouwen en trots zijn dat jullie het ook kunnen!

Weleens gedacht  zingen is  super leuk om te doen, maar waarom vinden een hoop mensen  dat toch zo akelig?! Hier is een te gekke kans om voorzichtig uit jullie comfortzone te stappen en de uitdaging aan te gaan. We gaan het stapsgewijs gewoon samen doen! Vooral door alles los te l...

Weleens gedacht  zingen is  super leuk om te doen, maar waarom vinden een hoop mensen  dat toch zo akelig?! Hier is een te gekke kans om voorzichtig uit jullie comfortzone te stappen en de uitdaging aan te gaan. We gaan het stapsgewijs gewoon samen doen! Vooral door alles los te laten en samen te genieten van optreden. Ik stel jullie graag op jullie gemak en met uiteenlopende handvatten en methodieken leren jullie angsten te tackelen en zelfvertrouwen te winnen voor een publiek, zonder een druppeltje zweet maar met een glimlach en voldoening. Alles wat jullie meekrijgen tijdens deze workshop is een win! De dingen die jullie tijdens workshop uitoefenen kunnen weer in het dagelijkse leven toegepast worden in soortgelijke situaties wanneer jullie weer voor een publiek moeten staan. Het draait vooral om plezier hebben! 

 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Mogelijk door heel NL & BE

Wat is inbegrepen?

 • Muziek
 • Schriften
 • Schrijfmateriaal

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland
Profielfoto van Sanae

Sinds kort actief

Sanae

Over de aanbieder

Hey you! Ik ben Sanae Casita, al 20 jaar professioneel actief in de muziek als zangeres, rapster, spoken word artiest, jongerencoach en in de afgelopen 5 jaar actief als kunstenares en actrice....

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/overwinnen-van-podium-angst-335e8&ref=1198

1 recensie

Sanae scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • ME
  Megan Kerber
  5.0/5

  Zei: "Het was echt super leuk!"
  Het was echt super leuk! M’n collega’s waren eerst een beetje zenuwachtig maar toen ging het van zelf. Casita paste ook erg goed bij de groep, we waren op momenten misschien iets te enthousiast en ze kon ons goed weer focusen. Ze was ook echt aanmoedigend goed voor de sfeer. Erg geslaagd dus en we zijn ontzettend benieuwd naar het afgemaakte product.

  Ontdek deze activiteit 0954-566a-9725-33a0
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.