Bier proeven met Werner

Workshop Bier en Chocolade Tasting

Bier en chocolade. Werner is al jaren verliefd op het huwelijk tussen deze twee Belgische culinaire grootheden en heeft zich als biersommelier en chocolade expert de voorbije jaren toegelegd op het pairen van bier en chocolade.

Prijs p.p.

€ 27,95

Duur

2 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

18 t/m 100 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Dranken

Bier en chocolade. Werner is al jaren verliefd op het huwelijk tussen deze twee Belgische culinaire grootheden en heeft zich als biersommelier en chocolade expert de voorbije jaren toegelegd op het pairen van bier en chocolade.

Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Aan het palet van smaakcombinaties mag je een nieuw wauw-effect toevoegen: bier en chocolade. Voor Werner Callebaut is dit niets nieuws. Hij is al jaren verliefd op het huwelijk tussen deze twee Belgische culinaire grootheden en heeft zic...

Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Aan het palet van smaakcombinaties mag je een nieuw wauw-effect toevoegen: bier en chocolade. Voor Werner Callebaut is dit niets nieuws. Hij is al jaren verliefd op het huwelijk tussen deze twee Belgische culinaire grootheden en heeft zich als biersommelier en chocolade expert de voorbije jaren toegelegd op het pairen van bier en chocolade. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Ben je gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ?  Dan zal dit event waarbij je enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert je zeker weten te bekoren.  

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Infotainment
 • Culinair
 • Vernieuwend
 • Verrassend

Wat is inbegrepen?

 • Streekbieren
 • Artisanalepralines
 • Biersommelier
 • Chocolatier

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Profielfoto van Werner

7 jaar actief

Werner

5.00 3
Over de aanbieder

Hi, ik ben Werner! Ik ben een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heb mij de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische...

Profiel

Telefoonnummer
+32494248411

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-bier-en-chocolade-tasting-93664&ref=1380

3 recensies

Werner scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • AL
  Aline Van Houdt
  5.0/5

  Zei: "Wij schakelen hem zeker opnieuw in!"
  Werner werd ingeschakeld tijdens een bierproeverij in Antwerpen voor één van onze klanten. De groep van 60 personen was enorm geboeid door de vakkundige en leuke uitleg over de verschillende bieren die werden geserveerd. Wij schakelen hem zeker opnieuw in!

  Ontdek deze activiteit e2f9-b9a4-aea2-8e2f
 • AA
  Aart Gijs
  5.0/5

  Zei: "Fantastische wijze"
  Werner heeft ons op fantastische wijze leren kennis maken met het perfecte huwelijk tussen chocolades en bieren.

  Ontdek deze activiteit fb52-60d8-5911-b4c9
 • TE
  Tessa Nys
  5.0/5

  Zei: "Leuke en verrassende workshop"
  Leuke en verrassende workshop om als teambuilding met collega's te doen of gewoon onder vrienden. Bij ons viel de chocolade en bier paring alvast zeer in de smaak. Hebben ondertussen al tweemaal de workshop gedaan met twee verschillende groepen en steeds zeer leuke reacties gekregen. Een echter aanrader dus.

  Ontdek deze activiteit 8b79-b0f3-434f-f89f
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.