Smartphone Fotografie met Ivo

Workshop fotograferen met je Smartphone in Eindhoven

Maak de mooiste foto’s met je mobiel

Prijs p.p.

€ 79,95

Duur

3 uur

Deelnemers

2-8

Leeftijd

16 t/m 90 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Fotografie

Maak de mooiste foto’s met je mobiel

Fotograferen met je smartphone, iedereen maakt dagelijks gebruik van de smartphone camera maar de resultaten vallen soms nogal tegen. Tijdens de workshop smartphone fotografie   in Eindhoven ga ik je helpen ontdekken hoe je betere resultaten krijgt als je gaat fotograferen met je mobie...

Fotograferen met je smartphone, iedereen maakt dagelijks gebruik van de smartphone camera maar de resultaten vallen soms nogal tegen. Tijdens de workshop smartphone fotografie  in Eindhoven ga ik je helpen ontdekken hoe je betere resultaten krijgt als je gaat fotograferen met je mobiele telefoon. Natuurlijk gaan we in op de belangrijkste functies van iPhone en Android toestellen. Verder geef ik jullie uitleg over compositie, scherpstellen en belichting. Dit aan de hand van voorbeelden. Ook leer ik je meer over andere mogelijkheden van de camera die je altijd op zak hebt.
 
Dit ga je o.a. leren tijdens mijn workshop smartphone fotografie
 
- Functies en instellingen
- Goed gebruik van licht
- Waar let je op bij scherpstellen
- Compositie
- Praktijkgedeelte
- Tips & Tricks
- Gebruik van fotografie apps
- Bewerken van je foto’s
 
De workshop wordt gegeven in en rond Plan-B, een gebouw vol creatieve ondernemers met een industriële uitstraling. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk.

Waarom een workshop Smartphone Fotografie?
 
Tijdens de workshop "fotograferen met je smartphone" leer je met veel plezier hoe je, ook in hele lastige situaties, betere foto’s kunt maken. Welke instellingen belangrijk zijn en waar je allemaal op kunt letten om tot betere foto’s te komen.
 
Fotograferen met je smartphone is een leuke bezigheid. Je hebt namelijk de hele dag de beschikking over je camera, toch maak je soms nog wel eens foto’s die niet echt de moeite waard zijn. Problemen ontstaan vooral bij weinig licht en/of veel beweging maar ook kan een goede compositie en goed gebruik van het licht je foto’s een stuk beter en interessanter maken.
 
Leer de mogelijkheden van de camera van je mobieltje echt kennen. Dit in combinatie met een stukje basiskennis van fotografie zorgt ervoor dat jij straks nog betere foto’s maakt. Gewoon met je smartphone.
 
De workshop is ideaal als teamuitje, met vrienden of vriendinnen, een vrijgezellenfeest of als teambuildingsactiviteit.
 
Ik deel graag mijn kennis om zoveel mogelijk mensen te helpen beter te leren fotograferen. Leren fotograferen met plezier!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Eigen smartphone
 • Creatieve omgeving

Wat is inbegrepen?

 • Koffie
 • Thee
 • Naslagwerk in je mailbox
 • Water

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Eindhoven

Profielfoto van Ivo

8 jaar actief

Ivo

5.00 1
Over de aanbieder

Hi, Ik ben Ivo! Ik kom uit het altijd gezellige Eindhoven. Ik werk als professioneel fotograaf en verzorg verschillende fotografie workshops in Eindhoven en omgeving. Voor bedrijven en...

Profiel

Telefoonnummer
0645616760

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-fotograferen-met-je-smartphone-in-eindhoven-26e05&ref=1235

1 recensie

Ivo scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • ES
  Esther Mol
  5.0/5

  Zei: "Veel kennis en vaardigheden!"
  Ivo het teamuitje laten organiseren. Super leuke locatie en goed verzorgde lunch geregeld. We hebben een enorm leuke dag gehad waarin we veel geleerd hebben over professionele foto’s maken met de smartphone. Ook hele leuke opdrachten gekregen. Aan het einde van de dag zelfs een prijsuitreiking voor de 3 beste foto’s. Zeker een aanrader! Veel kennis en vaardigheden!

  Ontdek deze activiteit 1d62-0d79-5ecc-3b35
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.