Zingen met Harry

Workshop Franse Chansons in Amsterdam met Harry

Samen zingen en verbinden

Prijs p.p.

€ 22,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

20-40

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Zang

Samen zingen en verbinden

Op zoek naar een originele zang workshop? Dan is een workshop Franse Chansons de perfecte activiteit! We gaan lekker zingen natuurlijk, maar niet voordat we de teksten eerst goed hebben bekeken en de Meesters hebben beluisterd; Brel, Aznavour, Brassens, Piaf. Maar ook populairder werk van bijvoo...

Op zoek naar een originele zang workshop? Dan is een workshop Franse Chansons de perfecte activiteit! We gaan lekker zingen natuurlijk, maar niet voordat we de teksten eerst goed hebben bekeken en de Meesters hebben beluisterd; Brel, Aznavour, Brassens, Piaf. Maar ook populairder werk van bijvoorbeeld Gerard Lenorman en Julien Clerc.

Ik stuur jullie vooraf een lijst met nummers door waaruit een keuze gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk dat je zelf een lijstje maakt! Ik begin deze workshop met een introductie, achtergronden en keuzemogelijkheden. Afhankelijk van de groepsgrootte is het mogelijk om een aantal subgroepjes te maken dat een chanson voorbereid en zingt. Klassikaal werken is natuurlijk ook geen probleem.

Vervolgens vinden er presentaties plaats van wat er is voorbereid en ingestudeerd. Dit is inclusief opnames. Tot slot is er nog een gezellige feestelijke samenzang als afsluiting. Ben je dus opzoek naar een originele workshop, zoek dan niet verder! De workshop Franse Chansons is leuk om in te zetten bij het afscheid van een collega, jubilea of groepen die gewoon lekker willen zingen. Tot snel in Amterdam!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Eigen inbreng
 • Presentaties
 • Opnames

Wat is inbegrepen?

 • Muziek
 • Instrument
 • Liedjes

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Amsterdam

Profielfoto van Harry

Sinds kort actief

Harry

5.00 2
Over de aanbieder

Hoi! Ik ben Harry en met mijn accordeon ben ik een wandelende feestelijke muziekdoos, waar ik ook ga is plezier, vreugde en een feestje gegarandeerd. Ik bespeel de accordeon al vanaf jongs af...

Profiel

Telefoonnummer
062362870

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-franse-chansons-in-amsterdam-met-harry-e6d9f&ref=1252

2 recensies

Harry scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • PE
  Peter
  5.0/5

  Zei: "Wij zullen je altijd aanbevelen"
  Harry, ik hoop dat je veel geboekt wordt, want je bent echt heel goed. wij zullen je altijd aanbevelen, dat begrijp je! Groetjes

  Ontdek deze activiteit 1d8c-86e3-7392-5c18
 • JO
  Johan
  5.0/5

  Zei: "Een bijzondere gezellige happening"
  Hallo Harry, we wilden je graag nog even hartelijk bedanken voor de enorme leuke manier waarop jij afgelopen zaterdag (16-08-2014) de workshop smartlappen zingen hebt gegeven ter gelegenheid van de vijftigjarige verjaardag van mijn vrouw. Jij wist op een uistekende en natuurlijjke manier de groep mee te krijgen en hebt er een bijzondere gezellige happening van gemaakt; onze complimemten voor jouw vakmanschap!

  Ontdek deze activiteit 27dd-0b34-073d-d0f6
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.