Italiaans koken met Romano

Workshop Italiaans Koken in een gezellige huiselijke sfeer

Puur en Authentiek

Prijs p.p.

€ 65,-

Duur

3 uur

Deelnemers

12-46

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Koken

Puur en Authentiek

Mijn Italiaanse Kook Workshop is ideaal voor teamsessies en vriendendiners. Het maakt niet uit of u komt om met elkaar te (leren) koken of juist om elkaar te leren kennen. Mijn gezellige huiskamer-keuken heeft alle ingrediënten voor een gezellige culinaire middag of avond. Veel bedrijven ge...

Mijn Italiaanse Kook Workshop is ideaal voor teamsessies en vriendendiners. Het maakt niet uit of u komt om met elkaar te (leren) koken of juist om elkaar te leren kennen. Mijn gezellige huiskamer-keuken heeft alle ingrediënten voor een gezellige culinaire middag of avond. Veel bedrijven gebruiken een Deze culinaire workshop voor teambuilding, een evenement of gezellig bedrijfsuitje. Mijn kookworkshops zijn natuurlijk ook ideaal om te doen met een stel vrienden, bijvoorbeeld  voor een verjaardag of vrijgezellenfeest.

Het niveau van de workshop bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. De workshop is zowel geschikt voor de thuiskok met sterallures als de gezellige genieter!
Er is zit plaats voor circa 46 personen en ik verzorg deze ervaring voor minimaal 12 personen. Mocht je met minder zijn en toch voor het minimale aantal deelnemers willen betalen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

In het weekend  (vr/za/zo) hanteren we een minimum van 16 personen. Uiteraard is alles in goed overleg bespreekbaar. De workshop is inclusief alle ingrediënten en dranken.
Voor een offerte op maat kunt u het beste even contact opnemen! Wil jij dus een kijkje nemen in de echte authentieke Italiaanse keuken? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Arrivederci

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Den Haag

Profielfoto van Romano

Sinds kort actief

Romano

5.00 1
Over de aanbieder

Hi, ik ben Romano! Als zoon van een Siciliaan ben ik opgegroeid met de Italiaanse keuken. Mijn grote liefde is dan ook nog altijd de pure Italiaanse keuken. Maar ik kijk verder. Mijn kennis en...

Profiel

Telefoonnummer
0620822210

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-italiaans-koken-in-een-gezellige-huiselijke-sfeer-9350d&ref=1231

1 recensie

Romano scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • FR
  Frank Reef
  5.0/5

  Zei: "Een wandelende kookencyclopedie"
  Romano is de grootste wandelende kookencyclopedie die ik ooit heb gezien. Zijn parate kennis en vaardigheden zijn met recht uniek te noemen!

  Ontdek deze activiteit bd22-3ab8-817f-da7a
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.