Bedrijfsuitje

De leukste workshops voor een uw bedrijfsuitje

Boek een onvergetelijke en originele bedrijfsuitje op het Booqent platform!

Zit je met je handen in het haar op zoek naar een leuke teamuitje? Stop met eindeloos surfen op het web. Booqent heeft allerlei leuke activiteiten voor personeelsuitjes, teambuilding, etc. Moet het indoor, outdoor, tijdens kantooruren, na kantooruren, in het weekend, you name it and we got it! Lees reviews van mensen die jou voorgegaan zijn en kies ook een leuke activiteit uit.

Er is geen twijfel over het feit dat 2020 de meeste organisaties overrompeld heeft. Het was een ongekend jaar vol onverwachte uitdagingen, en maar weinig bedrijven in de wereld waren immuun voor de gevolgen ervan. Collega’s missen elkaar op de werkvloer en het teamgevoel heeft deuken opgelopen. 
Gelukkig, hebben wij een leuk aanbod met workshops die inzetbaar zijn voor originele activiteiten met jouw collega’s.

Wij zien een trend op nieuwe en innovatieve benaderingen voor teambuilding op afstand. Wij denken dat deze activiteiten op afstand er zijn om te blijven. Kijk daarom tijdens de COVID-19 crisis en ook daarna naar ons aanbod van coronaproof activiteiten

Bedrijfsuitje

Vind hier jouw bedrijfsuitje en maak indruk op je collega’s met het beste teambuildingsuitje ever!

Wat dacht je van een workshop Multitasken? Is dit echt alleen een aangeboren eigenschap van vrouwen? Wij denken dat je dit zeker kunt leren. Boek de activiteit als een bedrijfsuitje en ervaar het zelf!

Zijn jullie een stoer team, dan dagen wij jullie uit de Workshop Vuurspuwen te boeken. De eerste vlammen die je blaast geven je een onbeschrijfelijke kick! Dit is zeker een activiteit die jij en je collega’s niet snel zullen vergeten.  

Zijn jullie een sportieve afdeling? Dan zijn jullie helemaal in jullie element met een een Kickboks Workshop of een Bootcamp. Let op, na deze workshop heb je zoveel energie dat je al je werk in één dag kan afronden ;) 

Zitten er echte koffiedrinkers in jouw bedrijf, ga dan voor onze uitgebreide aanbod Barista, Latte Art of Espresso workshop. Na deze workshops willen alle collega’s dat jij de koffie voor hen haalt aangezien jij deze het beste kan zetten.

Kortom, zoek niet verder en boek vandaag nog een bedrijfsuitje die het beste bij jouw organisatie past en laat de fun snel beginnen! 

©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.