Teambuilding

De leukste workshops voor een uw teambuilding

Teambuilding activiteiten om het teamverband te versterken!

Zit je met je handen in het haar op zoek naar een effectieve teambuilding activiteit? Het je tientallen websites doorgespit en ben je al een tijdje aan het surfen op het internet en heb je nog steeds niets gevonden? Booqent heeft allerlei leuke activiteiten voor afdelingsuitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wil je dit indoor, outdoor, tijdens kantooruren, na kantooruren of in het weekend plannen? You name it and we got it! Lees reviews van mensen die jou voorgegaan zijn en kies ook een leuke teambuilding uit. 

2020 was een ongekend jaar vol onverwachte uitdagingen. Veel organisaties werden overrompeld en teambuilding was wel het laatste waar men aan dacht. Na meer dan een jaar thuiswerken kunnen de meeste bedrijven wel een gezellige teambuilding activiteit gebruiken om de band met collega’s weer aan te sterken. Collega’s missen elkaar op de werkvloer en het teamgevoel heeft deuken opgelopen. Gelukkig, hebben wij een leuk aanbod met workshops die inzetbaar zijn voor originele activiteiten met jouw collega’s. 

Het afgelopen jaar hebben wij een trend geconstateerd. Namelijk een nieuwe en innovatieve benaderingen voor teambuilding op afstand. Wij denken dat deze activiteiten op afstand er zijn om te blijven. Kijk daarom tijdens en na de COVID-19 crisis naar ons aanbod van coronaproof workshops. 

Teambuilding voor bedrijven, onderwijs & overheid!

Boek een leuke workshop voor jou en je collega’s en leer op een unieke manier de samenwerking met elkaar te versterken. Denk out of the box en verras je teamgenoten met iets speciaals. Ook om de teambuilding tussen docenten en leerlingen te versterken is een workshop een perfecte invulling tijdens jullie volgende klassenuitje.

Wat dacht je van een workshop Multitasken? Is dit echt alleen een aangeboren eigenschap van vrouwen? Wij denken dat je dit zeker kunt leren. Boek de activiteit als een bedrijfsuitje en ervaar het zelf! Zijn jullie een stoer team, dan dagen wij jullie uit de workshop kickboksen te boeken. Ga eens op een andere manier met elkaar “sparren”! Dit is zeker een activiteit die jij en je collega’s niet snel zullen vergeten. Zijn jullie een creatieve afdeling? Dan zijn jullie helemaal in jullie element met een een Graffiti Workshop of Fotografie. Let op, na deze workshop heb je zoveel creatieve ideeën dat je tijd te kort gaat komen ;) 

Zit de sfeer er al goed in en ben je op zoek naar iets om de teamspirit te versterken? Neem dan een eigen lied op met collega’s of medeleerlingen. Ga je voor een eigen stoere rap, een feestelijke smartlappen of ga je een eigen tekst schrijven een op bestaand nummer en deze ook nog eens recorden?

Kortom, zoek niet verder en boek vandaag nog de workshop die het beste bij jouw organisatie of klas past en laat de fun snel beginnen! 

Teambuilding

Maak je van Teambuilding een unieke ervaring

Zoals je misschien wel hebt gezien is er genoeg aanbod en zijn er vele ideeën om een leuk en leerzaam dagje weg te organiseren.

Plan je uitje tijdig, bepaal het doel van de dag en grijp je teambuilding aan om belangrijke knelpunten op een unieke wijze aan te pakken.

Neem vandaag nog contact op met de aanbieders van de activiteiten waar je oog op is gevallen en laat je verrassen tijdens uniek teambuilding en een onvergetelijke ervaring.

©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.