Familie-uitje

De leukste workshops voor een uw familie-uitje

Familie-uitje? De leukste manieren om tijd door te brengen met je familie en gezin!

Zoek je leuke activiteiten om met de familie of je gezin door te brengen. Kijkt iedereen jou aan als het gaat om organiseren van een familiedag? Dan ben je bij Booqent op het juiste adres. Wij hebben de beste gezinsuitjes van Nederland en België! Tijd met het gezin doorbrengen is een essentiële factor om sterke banden, liefde, verbindingen en relaties tussen de gezinsleden te creëren. Quality time doorbrengen met familie helpt bij het omgaan met uitdagingen, geeft een gevoel van veiligheid, prent gezinswaarden in, geeft kinderen vertrouwen en nog veel meer.

Heb je jonge kinderen die je graag wil leren ontspannen? Doe dat met de workshop kindermassage! De workshop kindermassage voor ouders is een persoonlijke workshop voor ouders die graag zelf hun kind(eren) willen leren masseren om voor hun kind(eren) meer rust te creëren, slaap te bevorderen, mogelijkheid te bieden voor ontprikkeling, verbondenheid te ervaren en te versterken, ontspanning na inspanning te bieden. De workshop wordt  in een privé setting aangeboden, en dus is alle ruimte en vertrouwdheid gewaarborgd en gaat alle aandacht en tijd uit naar jezelf en je kind(eren)

Boek je familiedag direct bij de beste aanbieders 

Op zoek naar een originele, leuke, actieve en creatieve activiteit met het gezin? Denk eens aan een Graffiti Workshop, zeer geschikt voor kinderfeestjes, familiedagen en gezinsuitjes! Binnen de Graffiti Workshop krijg je de mogelijkheid kennis te maken met het ontstaan van Graffiti, hoe je een Graffiti opzet en het daadwerkelijk spuiten van je eigen Graffiti. Ook kan ervoor gekozen worden om in groepsverband een grotere Graffiti te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, kijk dus snel bij het aanbod! 

Familie-uitje

Maak je van je dagje met de familie een unieke ervaring 

Altijd al willen weten hoe je de lekkerste bonbons zelf kunt maken? Wat denkt u er van om samen met familie of het gezin uw eigen bonbons te maken? Onder begeleiding van een ambachtelijk chocolatier krijg je een kijkje in dit prachtige vak. Gedurende deze workshop gaan jullie werken met fudge en marsepein en maakt u uw eigen ganache vulling die u verwerkt in uw zelfgemaakte bonbons die u mooi verpakt mee naar huis kunt nemen. Dat is dus smullen tijdens en na de bonbon workshop!

Neem vandaag nog contact op met de aanbieders van onze familie uitje waar je oog op is gevallen en laat je verrassen middels een onvergetelijke ervaring.

©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.