Graffiti

De leukste graffiti workshops

Een Graffiti Workshop voor een unieke ervaring!

Of je nu voor een groep volwassenen op zoek bent naar een creatief dagje uit, een unieke teambuilding activiteit voor je bedrijf, voor familie op zoek bent naar een leuke manier om een ​​verjaardag of kinderfeestje te vieren, of als school op zoek naar nieuwe ervaringen voor uw studenten. Op BooQent vind je de beste graffiti artiesten die van je uitje een onvergetelijke ervaring maken.


Wij hebben wij een ruim aanbod met graffiti workshops die inzetbaar zijn voor vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en teambuilding. Ben je dus nog op zoek naar unieke creatieve ideeën? Dan zit je hier dus helemaal goed.

Kies de Graffiti Workshop die past bij jou!

Ontdek de street-art cultuur door een Graffiti Workshop te beleven, bij één van onze vele graffitikunstenaars. Ga aan de slag op canvas of op hardboard panelen. Heb je een eigen muur, wand, caravan of container staan? Ga dan aan de slag op je eigen object met Dwayne of Mo.

Wil je je liever laten inspireren door aan de slag te gaan op een echte legale graffiti vrijplaats dan is dat mogelijk in bijvoorbeeld; Amsterdam, Zaandam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht of Den Haag.

Geen enkel workshop graffiti is hetzelfde. Dus bekijk en vergelijk de aanbieders en het aanbod wat zij hebben om graffiti art op een laagdrempelige wijze te ervaren.

Boek snel een graffitiworkshop. Dit is mogelijk voor zowel grote groepen als voor kleine groepen vanaf 2 personen. 

Een Workshop Graffiti = Creatief met spuitbussen

Ga met je team aan de slag om samen één groot kunstwerk te maken, of laat iedereen een klein stukje maken van een groter geheel. Laat iedereen vrij en plezier hebben op een eigen paneel of nodig gasten uit om even kennis te maken tijdens een open-inloop workshop. Maak gebruik van spuitbussen, stencils of andere attributen om je te onderscheiden van de rest.

De graffiti workshop is geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. Voor volwassenen, kinderen, jongeren en studenten.

Bekijk het aanbod en verras je familie, vrienden, collega’s of klasgenoten met een toffe street-art experience.

©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.