Onderwijs

De leukste workshops voor een uw onderwijs-activiteit

Een leuk klassenuitje samen met je medeleerlingen!

Nog geen idee voor jullie volgende klassenuitje? Je wilt je klasgenoten natuurlijk een leuke dag bezorgen waarmee jullie tegelijkertijd de band met elkaar kunt versterken door middel van teambuilding. Gewoon een keertje wat anders dan de standaard reguliere lessen.

Gelukkig, hebben wij een leuk aanbod met workshops die inzetbaar zijn binnen het middelbaar en basisonderwijs. Ben je dus nog op zoek naar ideeën voor jullie volgende Cultuurdag, Jubileum of Opening van het schooljaar? Dan zit je hier dus helemaal goed.

Een creatieve of juist muzikale workshop voor jullie school tijdens een excursie in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of Breda. Je kan natuurlijk ook gastdocenten uitnodigen bij jullie op school. Net zo makkelijk. Maak een keuze uit de leukste workshops en programma's van Nederland. 

Boek je klassenuitje direct bij de beste aanbieders

Wees creatief met spuitbussen tijdens een Graffiti Workshop of leer stencilen met sjablonen van een echte street-art artiest. Maak jullie eigen rap hit tijdens een rapworkshop van een echte MC of drum er op los tijdens één van de vele percussie workshops.

Zijn je leerlingen of klasgenoten sportief? Ga dan helemaal los tijdens een Kickboks Workshop of Bootcamp. Wordt je helemaal gek van al die mobieltjes tijdens de les, laat ze dan creatief zijn met hun smartphone tijdens een workshop stop-motion of smartphone fotografie.

KIassenuitje

Maak je van CKV dag een unieke ervaring

Kortom, genoeg aanbod en ideeën om het beste klassenuitje ever te organiseren.

Zoek workshops die aansluiten op de belevingswereld van de leerling van nu. Maak een een leuke en vooral leerzame dag van en deel je ervaringen met collega’s of medestudenten. Laat leerlingen op een laagdrempelige en speelse wijze kennis maken met nieuwe vormen van kunst en cultuur.

Neem vandaag nog contact op met de aanbieders van de workshop waar je oog op is gevallen en laat je verrassen tijdens uniek klassenuitje en een onvergetelijke ervaring.

©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.